Το 'SL' φοράει μόνο τη φανέλα της ενημέρωσης

14/11/2012 - 13:30 Τελευταία τροποποίηση στις 14/11/2012 - 14:00

SL_background_410x300Υπό άλλες συνθήκες θα ήταν περιττό, αλλά μπαίνουμε στη διαδικασία να τοποθετηθούμε για το αυτονόητο, διαπιστώνοντας μία άνευ προηγουμένου «οπαδική» επίθεση κατά του SportLesvos.gr σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, μετά την αναδημοσίευση των φερόμενων ως καταγγελιών για το ελληνικό ποδόσφαιρο από το γνωστο ποινικολόγο Αλέξη Κούγια, ιδιοκτήτη σήμερα της Παναχαϊκής, αντιπάλου της εκπροσώπου μας στο πρωτάθλημα της Football League, ΑΕΛΚ.

Το SportLesvos.gr έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά του διαχρονικά για τη μη διαπραγμάτευση της άποψής του και για την εγκυρότητα του ρεπορτάζ του, γεγονός που αναγνωρίζουν οι χιλιάδες σήμερα καθημερινοί επισκέπτες του από τη Λέσβο και όλη την Ελλάδα. Αν κάποιοι εκ των αναγνωστών του, επιμένουν να διαβάζουν την ειδησεογραφία του με «χρωματιστά» γυαλιά, ας μας συγχωρήσουν, αλλά αυτό δεν είναι δικό μας πρόβλημα, παρά μόνο δικό τους.

Εν προκειμένω, το ότι αναδημοσιεύουμε την κατ' εξοχήν είδηση της επικαιρότητας -όπως άλλωστε έπραξαν όλα τα sites και οι εφημερίδες της χώρας- με τις φερόμενες -πάντα- ως καταγγελίες του Αλέξη Κούγια, είναι σαφές πως δεν μπορεί να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε κιόλας...

ΥΓ: Για όσους εξακολουθούν και αδυνατούν να αντιληφθούν την έννοια της είδησης, θα θυμίσουμε πως το SportLesvos.gr έχει καταγράψει ισότιμα στα ρεπορτάζ του, τις κατά καιρούς δραστηριότητες των φίλων του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ στη Λέσβο, κάτι που είναι εύκολο να διαπιστώσει κανείς και μέσω του αρχείου του. Παράλληλα, αναδεικνύει σε κάθε ευκαιρία την εξέλιξη των Λέσβιων ποδοσφαιριστών Μιχάλη Παυλή και Πραξιτέλη Βούρου, οι οποίοι αγωνίζονται με τις φανέλες της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, αντίστοιχα.

Ως εκ τούτου, επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς ορισμένων (για τους οποίους δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν είναι και αντιπροσωπευτικοί του Συνδέσμου ή του φορέα που φέρουν την υπογραφή του) και είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε διαλογική συζήτηση και ενδεχόμενη έκφραση της διαφωνίας τους. Επισημαίνουμε δε, ότι η τοποθέτησή μας αυτή -έχοντας στη διάθεση της νομικής μας κάλυψης όλους τους συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς εις βάρους μας- είναι εξώδικη, με τη ρητή επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματός μας.

Για το SportLesvos.gr
Μαρίνος Ορφανός & Βαγγέλης Παπαντώνης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey