Στην παρουσίαση των βραβείων ΠΣΑΤ η Κλέλια Πανταζή

30/11/2012 - 16:11 Τελευταία τροποποίηση στις 30/11/2012 - 16:27

Klelia_PSAT_2010Η ιστορία επαναλαμβάνεται και όταν μάλιστα η στιγμή ήταν άκρως επιτυχημένη στο παρελθόν, άπαντες ανυπομονούν στο μέλλον για κάτι ακόμα καλύτερο.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου διοργανώνει για ακόμα μια χρονιά τα "Αθλητικά Βραβεία 2012" και όπως συνέβη το 2010, έτσι και φέτος στην παρουσίαση τους θα βρίσκεται η συμπατριώτισσά μας Κλέλια Πανταζή.

Η Γεραγώτισσα Ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ στη ρυθμική γυμναστική, η οποία έχει σπουδάσει στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού της Παντείου, θα είναι η οικοδέσποινα της βραδιάς μαζί με το δημοσιογράφο Γρηγόρη Παπαβασιλείου.

Η μεγάλη γιορτή του ελληνικού αθλητισμού θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» και θα καλυφθεί τηλεοπτικά όπως κάθε χρόνο από τη ΝΕΤ. Εκεί θα ανακηρυχθούν οι κορυφαίοι αθλητές, αθλήτριες, προπονητές, ομάδες και αθλητές - αθλήτριες με αναπηρία, όπως αυτοί προέκυψαν μετά από ψηφοφορία μεταξύ των επαγγελματιών αθλητικών δημοσιογράφων-μελών του ΠΣΑΤ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey