To "SL" στο "Share your Success"

14/12/2012 - 17:02 Τελευταία τροποποίηση στις 14/12/2012 - 17:19

Cosmote_SL_Success_StoryΜε το «Share Your Success» η COSMOTE δίνει την ευκαιρία σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις να προβάλλουν τη δική τους ιστορία επιτυχίας σε ένα διαγωνισμό με σημαντικά έπαθλα, που διαρκεί από τις 28 Νοεμβρίου έως και την 31η Δεκεμβρίου 2012.

Κάθε επιχείρηση, ανάμεσά τους και το SPORTLESVOS.GR, προβάλει το δικό της "success story" μαζί με το λογότυπο της, στην επίσημη σελίδα της COSMOTE στο Facebook, περιγράφοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της που την κάνουν να ξεχωρίζει στο χώρο που δραστηριοποιείται.

Οι τρεις νικητές θα αναδειχθούν μέσα από τη διαδικασία των "LIKES", καθώς και μετά από αξιολόγηση αρμόδιας επιτροπής της COSMOTE.

Το "SL" χρειάζεται την υποστήριξη όλων εσάς των αναγνωστών του, που καθημερινά δίνετε δύναμη στη μοναδική αθλητική ενημερωτική ιστοσελίδα του Βορείου Αιγαίου, φέρνοντας τη πολύ κοντά στην πρώτη 1000άδα ΟΛΩΝ των ελληνικών ιστοσελίδων ευρείας θεματολογίας, με περισσότερους από 6.000 μοναδικούς επισκέπτες καθημερινά!

Κάντε LIKE στη σελίδα της COSMOTE στο facebook, αναζητήστε το SPORTLESVOS.GR στο διαγωνισμό (ΕΔΩ) και δώστε με ένα LIKE την ψήφο σας στην επιχείρησή μας, ανεβάζοντας τη στην κατάταξη.

Από την πλευρά μας, αν το "SL" επιλεγεί στην τριάδα των νικητών, σας υποσχόμαστε ένα ξέφρενο πάρτι και πολλές, πολλές, πολλές εκπλήξεις...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey