H "ΡΕΒΑΝΣ" στο περίπτερο του Sport24.gr!

23/10/2013 - 17:55 Τελευταία τροποποίηση στις 23/10/2013 - 18:43

REVANS_Sport24Πριν καλά-καλά συμπληρώσει δύο μήνες λειτουργίας, έρχεται σταδιακά η αναγνώριση της "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ" από τα μεγαλύτερα αθλητικά μέσα ενημέρωσης της χώρας μας.

Η μοναδική αθλητική εφημερίδα της Λέσβου, όχι μόνο έχει κερδίσει και μάλιστα κατά κράτος τις εντυπώσεις συγκριτικά με οποιαδήποτε άλλη έντυπη προσπάθεια επιχειρείται στο νησί γύρω από τον αθλητισμό, αλλά πλέον η χάρη της φτάνει καθημερινά εκτός των στενών νησιωτικών ορίων.

H συνεργασία με το www.sport24.gr, μία από τις κορυφαίες αθλητικές ιστοσελίδας της Ελλάδας, το αποδεικνύει περίτρανα. Η "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ" φιλοξενείται από τη Δευτέρα στο διαδικτυακό "περίπτερο" πλάι σε όλες τις μεγάλες αθλητικές εφημερίδες της χώρας, προβάλλοντας όχι μόνο τον αθλητισμό, αλλά εν γένει τη Λέσβο στο Πανελλήνιο.

Με ιδιαίτερα θετικές κριτικές τόσο για τα πρωτοσέλιδα όσο και για τη θεματολογία της εφημερίδας, η "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ" συνεχίζει να εξελίσσεται. Ευχαριστούμε θερμά τη διεύθυνση και τους συναδέλφους στο "Sport24.gr", στο πρόσωπο των οποίων το "SL" βρίσκει διαχρονικά έναν σπουδαίο συνεργάτη.

Sport24.gr_Protoselida

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey