Τρίτη κυκλοφορεί η "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ"

28/10/2013 - 08:47 Τελευταία τροποποίηση στις 28/10/2013 - 12:14

.

Revans_21-10-2013Λόγω της εθνικής εορτής, η "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ" θα κυκλοφορήσει την Τρίτη 29 Οκτωβρίου στα περίπτερα όλης της Λέσβου, με πλούσια θεματολογία και όλη την επικαιρότητα από την αγωνιστική δράση των ημερών.

Αποκαλυπτική και αδέσμευτη, η "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ" θα σας ενημερώσει ξανά πρώτη απ' όλους για το σημερινό ματς της ΑΕΛΚ κόντρα στον Παναιτωλικό και τα παραλειπόμενα από το Αγρίνιο, όλα τα τελευταία δεδομένα της υπόθεσης του Γιώργου Μανούσου, αλλά και τις εξελίξεις που σημειώθηκαν στο θέμα της ανακατασκευής του "Ταρλά".

Παράλληλα, θα υπάρξει όπως πάντοτε πλήρης καταγραφή της υπόλοιπης ποδοσφαιρικής δράσης του Σαββατοκύριακου με τις αναμετρήσεις στη Β1 Κατηγορία, αλλά και το Πρωτάθλημα των Μικτών ομάδων των Ενώσεων, σε παίδες και νέους, που διεξάγεται αυτές τις μέρες στην Ανάβυσσο, όλη όσα συνέβησαν στα παρκέ του Μπάσκετ και επίσης ειδήσεις από το Στίβο και τα άλλα σπορ.

Τιμώντας την επέτειο του ιστορικού "ΟΧΙ" του 1940, η "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ" δημοσιεύει ειδικό δισέλιδο αφιέρωμα για τις μεγάλες μορφές του αθλητισμού στην Ελλάδα, αλλά και τη Λέσβο ειδικότερα, που έζησαν τον πόλεμο ή ενηλικιώθηκαν στην κατοχή, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους στα σπορ μετά την εκδίωξη των γερμανικών δυνάμεων.

Και φυσικά, μη χάσετε ΕΚΤΑΚΤΩΣ αυτή την ΤΡΙΤΗ (29/10) τα εντυπωσιακά BACKSTAGES, με δύο σελίδες γεμάτες παρασκήνια και εκπληκτικές ΡΕΤΡΟ φωτογραφίες που σίγουρα θα συζητηθούν!

"ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ"  - Κυκλοφορεί ΑΥΡΙΟ Τρίτη 29 Οκτωβρίου,

λόγω της εθνικής εορτής, σε όλα τα περίπτερα και τα Κέντρα Τύπου της Λέσβου.

Μη χάσετε το συλλεκτικό τεύχος!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey