Καλείται να λάβει κρίσιμες αποφάσεις

11/07/2017 - 17:23

Στον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής περιμένουν με αγωνία το διοικητικό συμβούλιο του προσεχούς Σαββάτου (15/7), για να ξεκαθαρίσει το πού θα βρει αγωνιζόμενη την ομάδα η επόμενα μέρα.

Οι διοικούντες καλούνται να πάρουν κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον του συλλόγου, ο οποίος αναδείχθηκε πρωταθλητής ΕΠΣ Λέσβου, αποκτώντας το δικαίωμα συμμετοχής στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Τη δεδομένη στιγμή τα πάντα είναι ρευστά, όμως άπαντες αναγνωρίζουν πως πρέπει να είναι απόλυτα σίγουροι ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της κατηγορίας, προκειμένου να μην βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων στη διάρκεια της σεζόν. Οι άνθρωποι του Διαγόρα συνεχίζουν τις επαφές για την κάλυψη του απαιτούμενου προϋπολογισμού και εν πολλοίς το Σάββατο αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο, ως προς το πού θα παίζει από το Σεπτέμβρη η ομάδα.

Σε κάθε περίπτωση, εκείνο που προκύπτει είναι πως ο Διαγόρας θα παρουσιαστεί ανταγωνιστικός είτε αποφασίσει να κατέβει στη Γ' Εθνική είτε επιλέξει ξανά την Α' ΕΠΣ Λέσβου. Δεν πρόκειται δηλαδή κανείς να ρισκάρει ενδεχόμενη διάλυση στα μισά της σεζόν, εάν δεν έχουν εξασφαλιστεί οι εγγυήσεις ότι μπορούν να την ολοκληρώσουν με επιτυχία. Και αυτό από μόνη του αποδεικνύει πως στην Αγία Παρασκευή δεν αιθεροβατούν, αλλά πατούν στο έδαφος, ζυγίζοντας όλα τα δεδομένα, ώστε να λάβουν την καλύτερη δυνατή απόφαση για την ιστορία του συλλόγου.   

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey