Αντικατάσταση καθισμάτων και φιλικό στη Γέρα

29/08/2017 - 19:15 Τελευταία τροποποίηση στις 30/08/2017 - 15:31

Η διοίκηση του Διαγόρα προχώρησε στην αντικατάσταση όσων καθισμάτων ήταν φθαρμένα ή σπασμένα στο Γήπεδο της Αγίας Παρασκευής και παράλληλα συνεχίζει τις εργασίες καλλωπισμού του, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμο κατά την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Χρήστος Πελέκης θα έχει την ευκαιρία να δει τους ποδοσφαιριστές του σε μια ακόμα φιλική αναμέτρηση, αύριο το απόγευμα, στο Γήπεδο Παπάδου με αντίπαλο την Αναγέννηση Γέρας.

Διοίκηση και προπονητής συνεχίζουν να εξετάζουν προσεκτικά μία προς μία τις επιλογές τους στο μεταγραφικό παζάρι, ώστε η ομάδα να ενισχυθεί μεσοεπιθετικά, εκεί όπου εντοπίζονται ως τώρα τα πιο μεγάλα κενά του ρόστερ.

Ο σύλλογος ανακοίνωσε και τη συνεργασία του με τον φυσικοθεραπευτή Παναγιώτη Ψούχλο κατά την αυξημένων απαιτήσεων φετινή αγωνιστική περίοδο, που θα βρει τον Διαγόρα στη Γ' Εθνική. Παράλληλα, συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας, που τιμώνται προς 100€ στο κεντρικό τμήμα της εξέδρας και προς 50€ στο πλάι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey