Και Λαζαρίδης από Πανθηραϊκό

31/08/2017 - 10:32 Τελευταία τροποποίηση στις 31/08/2017 - 10:39

Μετά τον Άκη Μιχαλάκη, η διοίκηση του Διαγόρα έφερε στη Λέσβο και έναν ακόμα επιθετικό, ο οποίος διαθέτει πλούσιο βιογραφικό στη μέχρι τώρα καριέρα του. Ο λόγος για τον Γιώργο Λαζαρίδη, που πέρυσι αγωνίστηκε με τον Πανθηραϊκό στη Γ’ Εθνική και παλαιότερα έχει παίξει ακόμα και στη Football League με τον Εθνικό Γαζώρου (2014-15).

Ο 25χρονος επιθετικός μετρά περισσότερες από 130 συμμετοχές στις εθνικές κατηγορίες, με κορυφαία του σεζόν εκείνη στον Αγροτικό Αστέρα (2013-14), όταν σε 30 ματς σκόραρε 11 γκολ. Έχει περάσει επίσης από τον Νέστο Χρυσούπολης, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και τη Νίκη Βόλου, ενώ ανήκε και στην Ξάνθη, όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Με την προσθήκη των Μιχαλάκη και Λαζαρίδη, ο προπονητής Χρήστος Πελέκης βλέπει σιγά-σιγά τα κενά στο ρόστερ να συμπληρώνονται με αξιόλογους μάλιστα ποδοσφαιριστές. Η διοίκηση του Διαγόρα αποδεικνύει ότι παρότι φαινομενικά έχει μείνει λίγο πίσω στην υλοποίηση του μεταγραφικού της σχεδιασμού, αυτό μπορεί να της βγει και σε καλό, αφού μετά την παράταση που δόθηκε από την ΕΠΟ στην έναρξη του πρωταθλήματος (πήγε από 17/9 για τις 24/9 και φημολογείται ότι μπορεί να ξεκινήσει και 1/10), έχει όλο το χρόνο μπροστά της για να μην προχωρήσει σε βιαστικές επιλογές.

Φωτογραφίες + Infographics | SportLesvos.gr

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων και των φωτογραφιών του SportLesvos.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey