Παρακολουθεί με ενδιαφέρον τα σενάρια

12/09/2017 - 11:56 Τελευταία τροποποίηση στις 12/09/2017 - 12:35

Η αυριανή συνεδρίαση της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο ως προς τον καταρτισμό των ομίλων της Γ' Εθνικής, με τα σενάρια να είναι πολλά και τις τελευταίες πληροφορίες να αλλάζουν τα σχέδια των εκπροσώπων της Λέσβου στην κατηγορία.

Χθες, ο πρόεδρος του Αιολικού Σταύρος Γριπιώτης, μιλώντας στο "SL" εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το διαφαινόμενο "μπάσιμο" της ΕΠΣ Πειραιά στον όμιλο που θα βρίσκονται και οι ομάδες της Λέσβου.

Σήμερα, ήταν η σειρά του πολύπειρου παράγοντα του Διαγόρα Αγ. Παρασκευής, Χρυσόστομου Χατζηκυριαζή, να τοποθετηθεί για το θέμα, έχοντας διαφορετική ωστόσο προσέγγιση, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: "Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον όλη αυτή τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί για το ποιες ομάδες θα μπουν σε ποιον όμιλο. Είναι φυσιολογικό να μας προβληματίζει. Σε κάθε περίπτωση, όμως, θα περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΠΟ για να τοποθετηθούμε κι εμείς επίσημα. Γεγονός είναι ότι τόσο εμείς όσο και ο Αιολικός βρισκόμαστε μακριά από τα κέντρα λήψης αποφάσεων, παρότι κάποιος μπορεί να σκεφτεί ότι πρόεδρος της Επιτροπής είναι ένας συντοπίτης μας, ο Σταύρος Ψαρρόπουλος. Εμείς, ως Διαγόρας Αγίας Παρασκευής, κοιτάμε αυτή τη στιγμή να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, που θα εκπροσωπήσει επάξια το νησί στη Γ' Εθνική. Τα υπόλοιπα θα τα σχολιάσουμε όταν έρθει η ώρα..."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey