«Ψευδή, τα περί παραιτήσεων!»

19/09/2017 - 19:09 Τελευταία τροποποίηση στις 19/09/2017 - 19:34

Από το πρωί στον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής έχουν... βαρεθεί να διαψεύδουν τα περί παραιτήσεων μελών του διοικητικού συμβουλίου και συγκεκριμένα του προέδρου Θανάση Γιανακέλλη και του μέλους Φώτη Γεωμηλά.

Νωρίτερα, ο σύλλογος με ανακοίνωσή του, διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα γράφονται σε τοπικές ιστοσελίδες, κάνοντας λόγο για στοχευμένα δημοσιεύματα που μόνο σκοπό έχουν να πλήξουν το κύρος και την αξιοπιστία της διοίκησης.

Την ανακοίνωση του Διαγόρα διαδέχθηκαν ωστόσο νέα δημοσιεύματα, τα οποία ανάγκασαν τη διοίκηση του Διαγόρα να πραγματοποιήσει έκτακτο άτυπο συμβούλιο, στο οποίο μετείχε κανονικά και ο... παραιτηθείς (όπως επιμένουν κάποιοι) πρόεδρος, Θανάσης Γιανακέλλης.

Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης, ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Μακρογιάννης εμφανίστηκε καθησυχαστικός και απόλυτα επικεντρωμένος στο στόχο της αξιοπρεπούς συμμετοχής του Διαγόρα στη Γ' Εθνική: "Είναι η πρώτη και ελπίζω η τελευταία φορά που καλούμαστε να σχολιάσουμε τέτοια δημοσιεύματα, τα οποία αποπροσανατολίζουν τους φιλάθλους μας. Η διοίκηση άλλωστε εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση νωρίς το μεσημέρι. Ο Διαγόρας ήταν, είναι και θα παραμείνει ενιαίος και αδιαίρετος. Δεν υπάρχει κανένα θέμα παραίτησης του Θανάση Γιανακέλλη από την προεδρία., ούτε και του Φώτη Γεωμηλά. Είναι ψευδή τα όσα γράφονται περί παραιτήσεων. Είμαστε όλοι μια γροθιά, προσηλωμένοι στο στόχο που έχουμε θέσει και ανυπομονούμε να ζήσουμε το ταξίδι του Διαγόρα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey