Τρεις οι αμφίβολοι ενόψει Σπάτων

27/09/2017 - 15:18 Τελευταία τροποποίηση στις 27/09/2017 - 15:42

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του, εν όψει της πρεμιέρας στη φετινή Γ' Εθνική βρίσκεται ο Διαγόρας. Άπαντες στην Αγία Παρασκευή αδημονούν για το παρθενικό ταξίδι της ομάδας, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες, αφού καλούνται να αντιμετωπίσουν τον Αήττητο Σπάτων, μια από τις πιο δυνατές ομάδες του ομίλου, που στοχεύει στην άνοδο.

Ο Χρήστος Πελέκης "πονοκεφαλιάζει" για τη στελέχωση του βασικού σχήματος, αφού τρεις εκ των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών του παραμένουν αμφίβολοι, για διαφορετικούς λόγους, εν όψει της αναμέτρησης στα Σπάτα.

Ο Πάπι Κουρούμα αντιμετωπίζει τράβηγμα στον τετρακέφαλο και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Από την άλλη, εκκρεμότητα ως προς την έκδοση των δελτίων τους υπάρχει με τους Τζόρνταν Ουεντραόγκο και Παναγιώτη Κατσάμπα, οι οποίοι προέρχονταν από συλλόγους της Γαλλίας και της Κύπρου και για τη συμμετοχή τους ή όχι στην πρεμιέρα θα αποφασίσει η Επιτροπή Ιδιοτήτων και Μεταγραφών της ΕΠΟ, κατά τη συνεδρίασή της την Πέμπτη.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο αγώνας μεταξύ Αήττητου Σπάτων και Διαγόρα Αγίας Παρασκευής θα ξεκινήσει στις 2 το μεσημέρι, ώστε να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά η ομάδα της Λέσβου. Ο Διαγόρας θα ταξιδέψει με 25μελή αποστολή αυθημερόν, ξεκινώντας αεροπορικώς το πρωί της Κυριακής και μπαίνοντας στο πλοίο για την επιστροφή, το ίδιο βράδυ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey