Ρέτσος στο κέντρο άμυνας

05/10/2017 - 17:37 Τελευταία τροποποίηση στις 05/10/2017 - 18:36

Ο τραυματισμός του Στρατή Σαλταμάρα στο ματς με τον Αήττητο ανάγκασε τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του στα μετόπισθεν, καλύπτοντας το κενό που δημιουργήθηκε με την απόκτηση αμυντικού.

Ο Χρήστος Πελέκης και οι συνεργάτες του εξέτασαν όλες τις διαθέσιμες και προσιτά οικονομικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, καταλήγοντας τελικά στον 23χρονο Αλέξανδρο Ρέτσο. Πρόκειται για έναν υψηλόσωμο στόπερ, που αγωνίστηκε ερασιτεχνικά στο εξωτερικό πέρυσι και συγκεκριμένα στην Ολλανδία, έχοντας κάνει ένα πέρασμα τα προηγούμενα χρόνια τόσο από το Χαϊδάρι όσο και από το Αιγάλεω.

Το καλοκαίρι επέστρεψε στην Ελλάδα, κάνοντας προετοιμασία με τη Θήβα, αλλά η ξαφνική λύση της συνεργασίας του με την ομάδα της Βοιωτίας τον έφερε στη Λέσβο. Από χθες μάλιστα, ο Ρέτσος προπονείται κανονικά μαζί με τους νέους του συμπαίκτες, υπό τις οδηγίες του Χρήστου Πελέκη, ο οποίος δεν αποκλείεται να του δώσει και φανέλα βασικού στο κυριακάτικο ματς με τον Πανθηραϊκό.

Φωτογραφίες | SportLesvos.gr

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων και των φωτογραφιών του SportLesvos.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey