Ψάχνει βαθμούς κόντρα στον Πανθηραϊκό [vid]

06/10/2017 - 19:36 Τελευταία τροποποίηση στις 06/10/2017 - 23:35

Δεύτερο συνεχόμενο δύσκολο ματς για τον Διαγόρα, που υποδέχεται την Κυριακή στις 16:00 στο Γήπεδο Αγίας Παρασκευής τον Πανθηραϊκό, που προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία απέναντι στον Ερμή Κιβερίου (0-0).

Ο Διαγόρας, μετά την ήττα από τον Αήττητο στα Σπάτα (3-0) θα επιδιώξει να κατακτήσει τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Απέναντί του όμως θα βρεθεί μια ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους, που δεν έχει περιθώρια για νέα απώλεια βαθμών. Αυτό ενδεχομένως να την κάνει όμως και περισσότερο ευάλωτη αμυντικά, κάτι που θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η ομάδα του Χρήστου Πελέκη.

Αγωνιστικά, υπάρχουν σημαντικές απουσίες για τον Διαγόρα, αφού πέραν του Στρατή Σαλταμάρα που τραυματίστηκε στα Σπάτα και βρίσκεται από σήμερα στην Αθήνα, προκειμένου να εξεταστεί από τον έμπειρο γιατρό της ΑΕΚ Λάκη Νικολάου, δεν υπολογίζεται ούτε ο Πάπι Κουρούμα, ενώ είναι τιμωρημένος ο Άκης Μιχαλάκης μετά την αποβολή του απέναντι στον Αήττητο. Νέο πρόσωπο στο ρόστερ πάντως, ο 23χρονος αμυντικός Αλέξανδρος Ρέτσος, που αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό στα μετόπισθεν.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Δημητρόπουλος από τη Δυτική Αττική, με βοηθούς τους Κρέτσιμο και Οικονόμου του ίδιου Συνδέσμου.

Δείτε τις αποκλειστικές pre game δηλώσεις των ανθρώπων του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής 


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey