Πάνοπλος ο Διαγόρας

13/10/2017 - 17:30 Τελευταία τροποποίηση στις 13/10/2017 - 17:38

Να δώσει αξία στην τεράστια νίκη επί του Πανθηραϊκού θα επιδιώξει ο Διαγόρας, που θα βρίσκεται από αύριο στην Εύβοια για την αναμέτρηση με τον Ταμυναϊκό, στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής στον 7ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 13:30 της Κυριακής, για συγκοινωνιακούς λόγους.

Η αποστολή ταξιδεύει ακτοπλοϊκώς σε λίγη ώρα για τον Πειραιά και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο, διαφοροποιώντας το ταξίδι της σε σύγκριση με την πρεμιέρα στα Σπάτα, όταν μετακινήθηκε αυθημερόν.

Ο Χρήστος Πελέκης είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές, πλην του τραυματία Σαλταμάρα, στη διάθεσή του. Επιστρέφει εξάλλου από τιμωρία ο Άκης Μιχαλάκης, που εξέτισε στο ματς με την ομάδα της Σαντορίνης, ενώ έφτασε και η μπλε κάρτα του τερματοφύλακα Χάιρο Ζερμένο στην ΕΠΟ, εκδίδοντας το δελτίο του.

Χρ. Πελέκης: «Θέλει ιδιαίτερη προσοχή»

Ο προπονητής του Διαγόρα μίλησε στο «SL» πριν την αναχώρηση της ομάδας, επισημαίνοντας: «Παίζουμε ένα ματς σε μια πολύ δυνατή έδρα, που μαζεύει μάλιστα και αρκετό κόσμο στις εξέδρες. Το παιχνίδι θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Για εμάς είναι η πρώτη φορά που πάμε να παίξουμε πλήρεις, με εξαίρεση τον Σαλταμάρα. Ο Ταμυναϊκός, ανεξάρτητα από τη βαριά ήττα στο Κιβέρι (4-1) είναι ένας αντίπαλος αρκετά δυνατός. Πρέπει να συνεχίσουμε να δείχνουμε το καλό μας πρόσωπο και να επιστρέψουμε με κάτι θετικό από την Εύβοια. Ακολουθεί εξάλλου το δύσκολο παιχνίδι με την Ερμιονίδα.»

Προπόνηση στην Ερέτρια

Η διοίκηση του Διαγόρα δίνει μεγάλη σημασία στην κατάκτηση θετικού αποτελέσματος την Κυριακή και για το λόγο αυτό ζήτησε το Γήπεδο Ερέτριας για να προπονηθεί επί ευβοιακού μια ημέρα πριν τον αγώνα. Το γήπεδο μάλιστα διαθέτει φυσικό χλοοτάπητα, αφού τέτοιον θα συναντήσει ο Διαγόρας και στο Αλιβέρι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey