Διαγόρας και τα μυαλά στα κάγκελα!

22/10/2017 - 16:52 Τελευταία τροποποίηση στις 22/10/2017 - 22:51

Απόρθητο φρούριο η Αγία Παρασκευή για τον Διαγόρα, που πανηγύρισε ακόμα μια νίκη, ξεπερνώντας αυτή τη φορά το εμπόδιο της Ερμιονίδας με 1-0. Σε ένα κατάμεστο γήπεδο, η ομάδα του Χρήστου Πελέκη πήρε το τρίποντο και έφτασε του 7 βαθμούς, φιγουράροντας στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Διαγόρας προηγήθηκε μόλις στο 6ο λεπτό, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λαζαρίδη, που επέλεξε σωστά τη γωνία και άνοιξε το σκορ. Το κέρδισε ο ίδιος, σε σουτ εντός περιοχής, μετά από προσπάθεια του Μιχαλάκη, με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Αδαμόπουλου και τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα.

Μετά το γκολ, ο Διαγόρας έδωσε χώρο στους φιλοξενούμενους, με αποτέλεσμα η Ερμιονίδα να αναλάβει την πρωτοβουλία των κινήσεων στη μεσαία γραμμή. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια μικρή υπεροχή, ως το ημίωρο, δυσκολεύοντας τον Διαγόρα στην ανάπτυξή του. Ωστόσο σε δύο περιπτώσεις, η ομάδα της Αγίας Παρασκευής προσπάθησε να φανεί απειλητική στην κόντρα. Σε μια πολιορκία, με τρία συνεχόμενα κόρνερ μάλιστα, ο Διαγόρας ξεσήκωσε τον κόσμο του.

Στην επανάληψη, ο Διαγόρας δυσκολευόταν να κρατήσει μπάλα στο χώρο του κέντρου και η Ερμιονίδα πίεσε για την ισοφάριση. Μάλιστα στο 53' ο Σχοινάς βγήκε τετ α τετ με τον Χάιρο, αλλά ο Μεξικανός τερματοφύλακας μπλόκαρε σταθερά. Η Ερμιονίδα πίεσε, έκλεισε στα καρέ της τον Διαγόρα, αλλά το 1-0 έμεινε ως το τέλος, στέλνοντας στα ουράνια τους φίλους της ομάδας.

Τεράστιας σημασίας νίκη για την ομάδα της Αγίας Παρασκευής, σε ένα ματς εξάποντης σημασίας, που είναι σίγουρο ότι θα φανεί πολύ χρήσιμο στην εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Συνθέσεις:

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Χρ. Πελέκης): Χάιρο, Κατσάμπας, Τοπάλι, Μέρο, Ρέτσος, Τσομπανέλλης, Αχείμαστος, Τζόρνταν (67' Φιλιανός, 77' λ.τρ. Κωτάτης), Λαζαρίδης, Μιχαλάκης (90' Σεφουλάι), Β. Παρέλλης (55' Κίστα)

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Στεφανάκης, Κασαπίδης, Αδαμόπουλος, Τζιέρης, Μπιμπισίδης, Κιοσσές, Τρέσα, Παλαιοπάνος, Σχοινάς (64' Τριαντάφυλλος), Τριμπόνιας, Βασιλέρης (55' Μακρίδης)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey