Σε Live Streaming από το «SL» το Χαλκίδα-Διαγόρας!

01/11/2017 - 14:31 Τελευταία τροποποίηση στις 01/11/2017 - 15:11

Για ακόμα μία φορά το «SL» φέρνει -σε συνεργασία με το telesport.gr- ζωντανά με εικόνα και ήχο αγώνα της Γ' Εθνικής, προσφέροντας τη δυνατότητα στους φιλάθλους να παρακολουθήσουν από την άνεση του σπιτιού τους σε λάπτοπ, τάμπλετ ή κινητό, αλλά και σε κάποια καφετέρια, την ενδιαφέρουσα συνάντηση Χακίδας-Διαγόρα Αγίας Παρασκευής για την 5η Αγωνιστική του 7ου Ομίλου στη Γ' Εθνική.

Μετά τα παιχνίδια του Αιολικού σε Χαλκίδα και Θύελλα Ραφήνας, σειρά στην οθόνη του «SL» παίρνει ο Διαγόρας, που εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του ως τώρα στο πρωτάθλημα.  

Ο αγώνας ορίστηκε να ξεκινήσει στις 14:00, ώστε να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά η ομάδα της Αγίας Παρασκευής, κατά την επιστροφή της στη Λέσβο. Διαιτητής θα είναι ο Αντώνης Παπαβασιλείου (Δωδεκανήσου), με βοηθούς τον Θόδωρο Γούρνια και την Κατερίνα Γκόντα από το Σύνδεσμο της Ανατολικής Αττικής. Παρατηρητής ορίστηκε ο Θανάσης Τζωρτζάκος από τη Δυτική Αττική. 

---------------------------------------------

Με καταγεγραμμένους, μέσα σε μόλις δύο ώρες, περισσότερους από 2.600 τηλεθεατές στον αγώνα Χαλκίδα-Αιολικός και 1.800 στο Θύελλα Ραφήνας-Αιολικός, μπορείτε κι εσείς να διαφημιστείτε έξυπνα στις τηλεοπτικές μεταδόσεις του «SL», εκμεταλλευόμενοι προνομιακές τιμές και συνδυαστικά πακέτα, καλώντας στο 2251041619 (επιλέγοντας τη γραμμή #2 στο τηλεφωνικό κέντρο) ή στέλνοντας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey