Pre game | Διαγόρας Αγ. Παρασκευής-Θύελλα Ραφήνας [vid]

18/11/2017 - 13:14 Τελευταία τροποποίηση στις 18/11/2017 - 13:15

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τον Διαγόρα, μετά το ρεπό του την περασμένη εβδομάδα. Η ομάδα του Χρήστου Πελέκη θα υποδεχθεί την Κυριακή (19/11, 15:00) στο Γήπεδο της Αγίας Παρασκευής τη Θύελλα Ραφήνας, στοχεύοντας σε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να παραμείνει στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, εκμεταλλευόμενη το σπουδαίο της ξεκίνημα.

Πάντως, δε λείπουν τα προβλήματα για τον νεαρό τεχνικό, αφού εκτός του μακροχρόνια απόντα Στρατή Σαλταμάρα, δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος αμυντικός Αλέξανδρος Ρέτσος που αποβλήθηκε στη Χαλκίδα, ενώ πολύ δύσκολα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Τσαμπίκος Στάτης, που ταλαιπωρείται ακόμα από μια θλάση. Σε όλα αυτά τα προβλήματα θα πρέπει να προστεθεί η δεδομένη απουσία του Αιμίλιου Κίστα, από τη μεσαία γραμμή, αφού είναι στρατευμένος.

Σε ότι αφορά πάντως τον Λευτέρη Μέρο, το χτύπημα στη μύτη δεν θα του στερήσει τη συμμετοχή κόντρα στη Θύελλα. Η διοίκηση φρόντισε ώστε να φτάσει έγκαιρα προστατευτική μάσκα, την οποία ο νεαρός αμυντικός προσπαθεί να συνηθίσει στις προπονήσεις, αφού με αυτή θα αγωνιστεί και την Κυριακή στο ματς.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι, με τους φιλάθλους να προετοιμάζονται για ένα ακόμα δυναμικό «παρών», σε μια προσπάθεια να σπρώξουν τον Διαγόρα προς τη νίκη. Στο γήπεδό της Αγίας Παρασκευής εξάλλου, η ομάδα του Χρήστου Πελέκη έχει πανηγυρίσει δύο τρίποντα σε ισάριθμα ματς απέναντι σε Πανθηραϊκό (2-1) και σε Ερμιονίδα (1-0).

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Τζαμουτζαντώνης από τη γειτονική Χίο, με βοηθούς τους Καλογερόπουλο και Στεφάνου του ίδιου Συνδέσμου.

Παρακολουθήστε τις pre game δηλώσεις του Διαγόρα Αγ. Παρασκευής στην κάμερα του "SL"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey