Αναβολή λόγω θυελλωδών ανέμων!

02/12/2017 - 17:45 Τελευταία τροποποίηση στις 02/12/2017 - 17:55

Οριστική αναβολή στον αγώνα του Διαγόρα Αγ. Παρασκευής μέσα στην έδρα του Παναργειακού, αφού οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν στο Αιγαίο δεν επέτρεψαν στην αποστολή της ομάδας της Λέσβου να ταξιδέψει ακτοπλοϊκώς. Το απαγορευτικό απόπλου, που ξεκίνησε χθες το απόγευμα συνεχίζεται ως και αυτή την ώρα, κρατώντας δεμένα τα πλοία στα λιμάνια.

Η διοίκηση του Διαγόρα φρόντισε να συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα από το Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, ώστε να τα αποστείλει στην ΕΠΟ. Μάλιστα, από το πρωί ενημερώθηκε η αρμόδια επιτροπή της Ομοσπονδίας, ώστε να μην ταξιδέψουν άδικα οι διαιτητές της συνάντησης, περιορίζοντας έτσι και τα έξοδα του γηπεδούχου Παναργειακού.

Για τον εκ νέου ορισμό του παιχνιδιού θα αποφασίσει η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για πιθανή διεξαγωγή του στη διακοπή των Χριστουγέννων. 

Παρ' όλα αυτά μπορείτε να παρακολουθήσετε το pre game του "SL" για την αναμέτρηση και ειδικά τα όσα πολύ ενδιαφέροντα λένε στην κάμερα της ιστοσελίδας μας ο Χρήστος Πελέκης, ο Χάϊρο Ζερμένο, ο Χρυσόστομος Χατζηκυριαζής και ο Γιώργος Μακρογιάννης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey