Φιλικό «διαζύγιο» με Μιχαλάκη!

16/01/2018 - 16:46 Τελευταία τροποποίηση στις 16/01/2018 - 19:48

Αρνητική τροπή πήρε η υπόθεση του Άκη Μιχαλάκη στον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, με τους δρόμους των δύο πλευρών να χωρίζουν σε φιλικά πλαίσια. 

Η αποβολή του έμπειρου μεσοεπιθετικού στον ημιτελικό Κυπέλλου Λέσβου με τον Αιολικό και η βαριά τιμωρία του με ποινή 4 αγωνιστικών, μετά τα όσα έγραψε στο Φύλλο Αγώνα περί εξύβρισης του ο διαιτητής Βουρανής, άλλαξε τα πλάνα του συλλόγου της Αγίας Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του Διαγόρα πρότεινε στην πλευρά του ποδοσφαιριστή να αναπροσαρμοστεί η καλοκαιρινή τους συμφωνία, δεδομένου ότι ο παίκτης θα απουσίαζε από αρκετά και μάλιστα κρίσιμα ματς στο Β' Γύρο. Ωστόσο δεν επήλθε συμφωνία και έτσι αποφασίστηκε από κοινού να ολοκληρωθεί πρόωρα η μεταξύ τους συνεργασία.

Ο Διαγόρας, έχοντας συμφιλιωθεί τις τελευταίες ημέρες με την απουσία του Μιχαλάκη από τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν ξαφνιάζεται από τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Από το ρεπορτάζ του «SL» προκύπτει μάλιστα ότι η διοίκηση του συλλόγου της Αγίας Παρασκευής έχει έτοιμη λύση για τον άξονα και μάλιστα με γεμάτη σεζόν φέτος στον αρκετά απαιτητικό 6ο Όμιλο της Γ' Εθνικής.

Σε ανακοίνωσή του ο επίσημος Διαγόρας αναφέρει: «Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Διαγόρας Αγίας Παρασκευής ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή Άκη Μιχαλάκη για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στην ομάδα μας, στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και του εύχεται καλή επιτυχία στην επόμενη ομάδα του.»

Από την πλευρά του ο Άκης Μιχαλάκης, σε επικοινωνία του «SL» μαζί του, ανέφερε: «Μετά από 5 μήνες παρουσίας μου στον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής αποχωρώ μετά από καθαρά προσωπική μου απόφαση. Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους αυτούς που ήταν δίπλα μου όλο αυτό το διάστημα, τους προπονητές μου, τους συμπαίκτες μου, αλλά κυρίως τη διοίκηση του Διαγόρα, που μου φέρθηκε άψογα σε όλα και προσωπικά τους Χρυσόστομο Χατζηκυριαζή και Γιώργο Μακρογιάννη. Εύχομαι στον Διαγόρα να παραμείνει στην κατηγορία, γιατί έχει γίνει τεράστια προσπάθεια από όλους.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey