Χωρίς Τοπάλι στη Σαντορίνη

18/01/2018 - 17:28

Ο Διαγόρας συνεχίζει την προετοιμασία του για το ματς με τον Πανθηραϊκό και αναχωρεί το απόγευμα της Παρασκευής για το... μακρύ ταξίδι στη Σαντορίνη.

Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής θα μεταβεί ακτοπλοϊκώς στον Πειραιά και από εκεί θα αλλάξει πλοίο για το νησί των Κυκλάδων, ενώ θα επιστρέψει αεροπορικώς με διπλή πτήση μέσω Αθηνών.

Συνολικά, 20μελής είναι η αποστολή του Διαγόρα για το ματς της 13ης Αγωνιστικής στον 7ο Όμιλο της Γ' Εθνικής, που μπορεί να κρίνει πολλά για τη συνέχεια. Ο Στέλιος Μουντανάρης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον στρατευμένο Αλέξη Τοπάλι. Αντίθετα, παρότι επίσης στρατευμένος, εξασφαλίστηκε ειδική άδεια στον Τσαμπίκο Στάτη και θα είναι μαζί με την αποστολή, όπως και ο νεοαποκτηθείς Χριστιάν Χριστόφ για τον οποίο η διοίκηση κάνει αγώνα δρόμου για την έκδοση του δελτίου του, προσδοκώντας ότι θα είναι όλα έτοιμα εγκαίρως και θα αποτελέσει μια ακόμα αξιόπιστη λύση στα χέρια του προπονητή.

Ο αγώνας στη Σαντορίνη θα ξεκινήσει στη 1 το μεσημέρι και διαιτητής ορίστηκε ο Ιωαννίδης (Πειραιά), με βοηθούς τους Κορώνα (Πειραιά) και Χαντζίκο (Δυτικής Αττικής).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey