«Ενέδρα» στη Σαντορίνη!

21/01/2018 - 15:55 Τελευταία τροποποίηση στις 22/01/2018 - 13:38

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής στη Σαντορίνη από τον Πανθηραϊκό, όμως έχει δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία, φωνάζοντας για γκολ που του ακυρώθηκε ως οφσάιντ και για πέναλτι που δεν του δόθηκε από τον Πειραιώτη διαιτητή Ιωαννίδη και τους βοηθούς του. 

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν κάπως πιο επιθετικά και απείλησαν πρώτη φορά στο 6ο λεπτό σε σουτ του Κωνσταντίνοφ, το οποίο κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Λούκα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Την ίδια τύχη είχε και ένα δυνατό σουτ του Μάνου λίγο αργότερα, χωρίς να ανησυχήσει ιδιαίτερα τον Χάϊρο Ζερμένο. Ωστόσο, η επιθετική δραστηριότητα του Πανθηραϊκού καρποφόρησε στο 23ο λεπτό, όταν ο Κωνσταντίνοφ βρήκε τον Ισπανό Μάνιας μέσα στην περιοχή κι εκείνος με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ για το 1-0.

Στο ημίωρο, ο Διαγόρας κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ με υπόδειξη του βοηθού διαιτητή, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων της ομάδας της Αγίας Παρασκευής. Με αυτά και με εκείνα ο χρόνος κύλησε και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 1-0.

Στην επανάληψη, ο Πανθηραϊκός είχε μια κεφαλιά του Ντάμζι που έφυγε άουτ (47') και ένα σουτ του Μάνιας που μπλόκαρε σταθερά ο Χάϊρο (53'). Στο 70' ο Ντάμζι βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά οι αμυντικοί του Διαγόρα απομάκρυναν.

Στο τελευταίο 20λεπτο ο Διαγόρας πίεσε ασφυκτικά και στο 68'' είχε καλό σουτ με τον Τζόρνταν, ενώ ζήτησε και πέναλτι σε χέρι εντός περιοχής, με τον διαιτητή να δίνει συνέχεια στο ματς και τα νεύρα εντός αγωνιστικού χώρου να ξεχειλίζουν. Παρά τις προσπάθειες των παικτών του Στέλιου Μουντανάρη, ο Διαγόρας δεν κατόρθωσε να μετουσιώσει την υπεροχή του σε γκολ και το 1-0 έμεινε ως το τέλος. 

Ο επίσημος Διαγόρας βράζει σαν... ηφαίστειο για τη διαιτησία στο ματς με τον Πανθηραϊκό, που αποτελεί συνέχεια άλλων στο φετινό πρωτάθλημα. 

Συνθέσεις

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Σκέντζος): Αθανασίου, Τσόπελας, Ζέλιος, Λιούκα, Αγοραστός, Φύτρος (79' λ. τρ. Γκίκας), Κεφαλάς, Μάνιας, Κοσταντίνοφ (90' Συνολάκης), Ντούμος (70' Καμπόσος), Πολυκρέτης (46' Ντάμζι)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (Στ. Μουντανάρης): Ζερμένο, Σεφουλάι (61' Χατζέλλης), Κρασουδάκης (62' Ρέτζος), Χριστόφ, Μέρο, Αχείμαστος, Λαζαρίδης, Τσομπανέλλης, Τζέκας, Τζόρνταν, Παρέλλης (61' Μαλακός)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey