Στο Κρανίδι, για να μείνει ψηλά!

09/02/2018 - 15:43

Σημαντικό εκτός έδρας ματς δίνει ο Διαγόρας Αγ. Παρασκευής, νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής (13:00), στην έδρα της Ένωσης Ερμιονίδας.

Έτσι όπως έχουν εξελιχτεί τα αποτελέσματα στον 7ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής, η ομάδα της Λέσβου διατηρεί το «πάνω χέρι» και εφόσον καταφέρει να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από το Κρανίδι, τότε θα μπορεί να αισθάνεται ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά, αφού και σε ενδεχόμενη ισοβαθμία με την Ερμιονίδα θα βρίσκεται ευνοημένη, λόγω της νίκης της στον Α’ Γύρο (1-0).

Ο Στέλιος Μουντανάρης μπορεί να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, αφού έχει σχεδόν όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους. Μοναδικός απών, πλην του μακροχρόνια τραυματία Στρατή Σαλταμάρα, είναι ο τιμωρημένος Γιώργος Μαλακός που έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες. Συνολικά 19 παίκτες θα ταξιδέψουν στην Αργολίδα. Διαιτητής ορίστηκε ο Καλανζής (Αθηνών) με βοηθούς τους Μήταρη και Καλλή (Αν. Αττικής).

Στα ευχάριστα συγκαταλέγεται και η έκδοση του δελτίου του Αλέξανδρου Παπαδόπουλου, ο οποίος αναμένεται να κάνει μάλιστα και ντεμπούτο στο κυριακάτικο ματς. Ο νεαρός αμυντικός αγωνιζόταν στην FC Hamm Benfica του Λουξεμβούργου, με την ΕΠΟ να λαμβάνει μεσοβδόμαδα την μπλε κάρτα του και να ολοκληρώνει τις διαδικασίες έγκαιρα, ώστε να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής με τον Διαγόρα Αγ. Παρασκευής.

Μιλώντας στο «SL», ο προπονητής Στέλιος Μουντανάρης επεσήμανε: «Είμαστε καλή κατάσταση, χωρίς πρόσθετα προβλήματα τραυματισμών. Υπάρχει αισιοδοξία μετά τη νίκη μας επί του Ταμυναϊκού. Το κλίμα στα αποδυτήρια και στις τάξεις των ποδοσφαιριστών είναι πολύ καλό. Τα παιδιά βλέπουν ότι μπαίνοντας στο τελευταίο κομμάτι του πρωταθλήματος, είναι εφικτό το όνειρο της παραμονής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Απαιτείται όμως σοβαρότητα, γιατί αντιμετωπίζουμε ένα αντίπαλο που παίζει εξαιρετικά την κατοχή της μπάλας, δείγμα του ότι είναι πολύ δουλεμένο σύνολο. Ακόμα και οι νεαροί παίκτες του, που προέρχονται από την υποδομή ή το τοπικό πρωτάθλημα έχουν πολύ ταλέντο. Εμείς εκείνο που πρέπει να κάνουμε είναι να ελέγξουμε τα ατού του αντιπάλου, ειδικά στη μεσαία γραμμή. Μόνο έτσι θα έχουμε τύψη για να πάρουμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα.»

Από την πλευρά του, ο επί σειρά ετών παράγοντας του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής Χρυσόστομος Χατζηκυριαζής τόνισε: «Πάμε να παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα, που ξέρει την κατηγορία πολύ καλά. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας, στον προπονητή και στους παίκτες μας.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey