Πικρή ήττα, ελπιδοφόρα εμφάνιση

11/02/2018 - 15:38 Τελευταία τροποποίηση στις 11/02/2018 - 21:08

Ο Διαγόρας ηττήθηκε στο Κρανίδι από την Ερμιονίδα με 2-1, παρότι προηγήθηκε αρκετά νωρίς στο σκορ. Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής έχει παράπονα από τη διαιτησία, ιδίως για τη φάση της ισοφάρισης.

Ο Στέλιος Μουντανάρης επιθυμούσε να πιέσει στη μεσαία γραμμή από την αρχή και οι ποδοσφαιριστές του το έκαναν πράξη. Αιφνιδίασαν μάλιστα στο 20ο λεπτό, όταν ο Τζέκα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με σουτ για το 0-1.

Στα επόμενα λεπτά ο Διαγόρας κρατούσε σχετικά άνετα το υπέρ του σκορ και θα μπορούσε να έχει φτάσει σε δεύτερο γκολ, αλλά ο Λαζαρίδης αστόχησε σε τετ α τετ. Στο  πιο κρίσιμο χρονικά σημείο, όμως, ήρθε η ισοφάριση για τους γηπεδούχους στο 44' με τον Τρομπόνια, σε μια φάση μάλιστα που υπάρχουν διαμαρτυρίες ότι ξεκίνησε από θέση οφσάιντ.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι είχαν μια ελαφρά υπεροχή, χωρίς όμως να δημιουργούν ευκαιρίες. Σε μια αναμπουμπούλα όμως, ο Μακρίδης έγινε αποδέκτης της μπάλας και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-1 στο 57'.

Ο Διαγόρας συνήλθε γρήγορα, ανέβασε την απόδοση του στο τελευταίο τέταρτο και πίεσε για την ισοφάριση. Το γκολ ομως δεν ήρθε ποτέ, αν και στις καθυστερήσεις υπήρξαν διαμαρτυρίες για πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ του Διαγόρα, σε ανατροπή του Χριστόφ. Στη λήξη δεν έλειψε η ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Συνθέσεις:

ΈΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Θ. Στάϊκος): Στεφανίδης, Κασαπίδης, Μπιμπισίδης, Τζιέρης, Βασιλέρης (88' λ.τρ. Μερτύρης), Σταθουλόπουλος, Παλαιοπάνος, Τρέσα, Πούφλης (60' Βιρβίλης), Μακρίδης, Χαρτσιάς (3' λ.τρ. Τριμπόνιας (85' λ.τρ. Σαλταπίδας)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (Στ. Μουντανάρης): Χάϊρο, Χατζέλλης (60' Τζόρνταν), Παπαδόπουλος, Μέρο, Ρέτσος, Τσομπανέλλης, Χριστόφ, Αχείμαστος, Λαζαρίδης, Β. Παρέλλης (65' Κίστα), Τζέκα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey