Λιγοστεύουν οι ελπίδες

04/03/2018 - 17:02 Τελευταία τροποποίηση στις 05/03/2018 - 18:27

Βαριά ήττα για τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής στην έδρα της Θύελλας Ραφήνας με σκορ 4-1 στο ντεμπούτο του Φώτη Θανέλλα στον πάγκο του.

Με τους χειρότερους οιωνούς ξεκίνησε το ματς στην Ραφήνα, αφού η Θύελλα προηγήθηκε στο 12ο λεπτό μετά από επέλαση του Φύτρου, που πάσαρε στον Σουλτανίδης κι εκείνος ψύχραιμα νίκησε στην έξοδο τον Χάϊρο για το 1-0. Στα επόμενα λεπτά οι γηπεδούχοι διατήρησαν τον έλεγχο στη μεσαία γραμμή, έχοντας κάποιες απειλητικές επισκέψεις στην εστία της ομάδας της Αγίας Παρασκευής, ωστόσο χωρίς αξιοσημείωτη ευκαιρία.

Στο 42ο λεπτό όμως, οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ με σκόρερ τον Γεραγωτέλλη, ο οποίος εσορωξε την μπάλα στα δίχτυα μετά από εκτέλεση φάουλ του Χαρακτίδη και ασταθή απομάκρυνση από τους αμυντικούς του Διαγόρα. Με το 2-0 στην πλάτη της η ομάδα της Λέσβου πήγε στα αποδυτήρια.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Τζόρνταν έχασε εξαιρετική ευκαιρία για να μειώσει το σκορ, όταν μετά από ατομική προσπάθεια πλάσαρε άουτ (50'). Αμέσως μετά η Θύελλα είχε δοκάρι σε εκτέλεση κόρνερ του Χαρακτίδης (55').

Στο 82' Ο Μπουντάκης από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, σε μια φάση διαρκείας όπου με τη σειρά ο σκόρερ σούταρε κι απέκρουσε ο γκολκίπερ, ο Χαρακτίδης δεν μπόρεσε να πλασάρει, κι ο Ντόσκας βρήκε το δοκάρι! Στο 90ο λεπτό ο Διαγόρας μείωσε σε 3-1 με σουτ του Τσομπανέλλη στο "γάμα" του Πάνου. Στο 92' η Θύελλα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Παπατσαράκη. Ο Γεραγωτέλλης εκτέλεσε εύστοχα και έγραψε το τελικό 4-1.

Συνθέσεις:

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Στ. Ηλιόπουλος): Πάντος, Ντόσκας, Φύτρος (71’ Λ. Παπαδόπουλος), Μανουσάκης, Σωτηριάδης, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης (87΄Μέγας), Αράπης, Σενε (26’ Μπουντάκης), Δημητρίου (83’ Παπατσαράκης), Σουλτανίδης

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (Φ. Θανέλλας): Χάϊρο, Χατζέλλης, Στάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέρο (61’ Κίστα), Αχείμαστος, Λαζαρίδης, Χριστόφ, Μαλακός (83’ Δ. Παρέλλης), Τσομπανέλλης, Τζόρνταν

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey