Πάνοπλος για Παναργειακό

09/03/2018 - 14:16 Τελευταία τροποποίηση στις 09/03/2018 - 14:18

Το πιο κρίσιμο ματς της φετινής σεζόν, μέχρι το επόμενο, δίνει την Κυριακή (15:00) ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής στην έδρα του με αντίπαλο τον Παναργειακό. Οι δύο ομάδες μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού και αναμφίβολα όποιος κερδίσει θα έχει κάνει μεγάλο βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής.

Στην Αγία Παρασκευή προετοιμάζονται πυρετωδώς για τον πρώτο αυτόν τελικό, με τον Φώτη Θανέλλα να έχει το λεγόμενο ευχάριστο πονοκέφαλο αφού το απουσιολόγιό του είναι λευκό. Πέραν του μακροχρόνια απόντα Στρατή Σαλταμάρα, ο Διαγόρας μετρά τρεις σημαντικές επιστροφές για το ματς κόντρα στους «Λύκους» του Άργους, αφού οι Χρήστος Τζέκα, Αλέξανδρος Ρέτζος και Αλέξης Τοπάλι επιστρέφουν από τιμωρία και τίθενται ξανά στη διάθεση του προπονητή.

Παράλληλα, υπάρχει και κινητοποίηση στις τάξεις των φιλάθλων, που αναμένεται να δημιουργήσουν για ακόμα μία φορά καυτή ατμόσφαιρα στο Γήπεδο της Αγίας Παρασκευής, σπρώχνοντας την ομάδα προς την κατάκτηση της νίκης.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Πουλόπουλος από τον Πειραιά, με βοηθούς τους Κόπανο και Στεφάνου από τη γειτονική Χίο. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Μαντάκης από το Σύνδεσμο Μακεδονίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey