Προέχει η νίκη στο Κιβέρι

30/03/2018 - 17:22

Ο Διαγόρας παίζει για την παραμονή του στη Γ' Εθνική με αντίπαλο τον Ερμή στο Κιβέρι, σε έναν αγώνα που θα διεξαχθεί την Κυριακή (1/4) στις 3 το μεσημέρι, όπως και όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια του 7ου Ομίλου.

Στην τελευταία «στροφή» του πρωταθλήματος, η ομάδα της Λέσβου χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων για να καταφέρει να χαμογελάσει εκείνη στο τέλος. Απαραίτητη προϋπόθεση σε όλα τα σενάρια είναι να κερδίσει ο Διαγόρας το δικό του μας και στη συνέχεια θα περιμένει τα ευχάριστα νέα από το Κρανίδι, προσμένοντας να μη χάσει στην έδρα της η Ερμιονίδα από τον Παναργειακό.

Ο Φώτης Θανέλλας και οι ποδοσφαιριστές του ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης και αναχωρούν το απόγευμα ακτοπλοϊκώς για τον Πειραιά. Από εκεί με πούλμαν θα μεταβούν στην Αργολίδα, όπου θα διανυκτερεύσουν πριν τον κρίσιμο «τελικό» στο Κιβέρι. Εκτός αποστολής έμεινε μόνο ο τιμωρημένος Αλέξης Τοπάλι, που έχει συμπληρώσει κάρτες και έτσι δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα στο ματς με τον Ερμή.

Ο Διαγόρας έχει αυτή τη στιγμή 25 βαθμούς και με δική του νίκη την Κυριακή θα φτάσει τους 28, όσους δηλαδή έχει τώρα η Ένωση Ερμιονίδας. Θεωρητικώς, η Ερμιονίδα είναι βαθμολογικά αδιάφορη, ωστόσο κανείς δεν παραγνωρίζει ότι αποτελεί καλύτερη ομάδα από τον Παναργειακό (27β.), ούτε επίσης πως υπάρχει -έστω και τραβηγμένο- σενάριο που την εμπλέκει στον υποβιβασμό, αν χάσει από την ομάδα του Άργους και κερδίσει ο Διαγόρας με 7 γκολ τον υποβιβασμένο Ερμή Κιβερίου.

Οι άνθρωποι της ομάδας της Λέσβου έχουν κάνει τεράστιο αγώνα να φτάσουν στο σημείο να κρατούν την τύχη τους στα... πόδια τους, ευελπιστώντας πως θα έρθουν στο τέλος καλά μηνύματα από τον αγώνα στο γήπεδο της Ερμιονίδας, που θα κρατούν τον Διαγόρα στη Γ' Εθνική. Για να συμβεί αυτό, είναι απαραίτητο πέραν της νίκης στο Κιβέρι, να μη φύγει με «2» ο Παναργειακός.

Να σημειωθεί ότι στις διπλές ισοβαθμίες με Ερμιονίδα και Παναργειακό, ο Διαγόρας έχει από μία νίκη και μία ήττα με ίδια γκολ, κάτι που σημαίνει ότι όλα θα κριθούν βάσει του ΚΑΠ στο 4ο κριτήριο, τη συνολική διαφορά τερμάτων. Αυτή τη στιγμή η Ερμιονίδα έχει +5, ο Διαγόρας -3 και ο Παναργειακός -4.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey