Φ. Θανέλλας: «Αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες»

30/03/2018 - 20:47

Μιλώντας στο «SL» ο προπονητής του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, Φώτης Θανέλλας, τόνισε πως ο αγώνας της ομάδας του δεν θα είναι εύκολος στο Κιβέρι, αλλά έχει εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές του.

«Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολα για εμάς τα πράγματα στην έδρα του Ερμή. Απαιτείται σοβαρότητα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, που έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα είναι απαραίτητοι για να έχουμε ελπίδες ως το τελευταίο λεπτό να παραμείνουμε στη Γ’ Εθνική. Εφόσον κερδίσουμε, θα περιμένουμε ένα ευχάριστο νέο από την αναμέτρηση στο Κρανίδι. Παίζει η καλύτερη Ερμιονίδα απέναντι στον αποδυναμωμένο Παναργειακό και περιμένουμε ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα, για να πανηγυρίσουμε τη σωτηρία.

Οι παίκτες μου έχουν κάνει τεράστια προσπάθεια ως τώρα, μαζί με όλα τα μέλη της διοίκησης που λειτουργούν με γνώμονα την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο και την ομάδα της Αγίας Παρασκευής. Θα είναι κρίμα να μην ολοκληρωθεί η προσπάθεια αυτή με επιτυχία. Περιμένουμε από την Ερμιονίδα να παίξει για την ιστορία της και να διεκδικήσει τη νίκη μέχρι τέλους. Εμείς από την πλευρά μας, συγκεντρωμένοι από το ξεκίνημα, θα επιδιώξουμε να κάνουμε το δικό μας χρέος».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey