Υποβιβασμός για Διαγόρα

01/04/2018 - 18:08 Τελευταία τροποποίηση στις 02/04/2018 - 13:46

Με πικρή γεύση ολοκλήρωσε τελικά τη χρονιά ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής, αφού ηττήθηκε στο Κιβέρι από τον τοπικό Ερμή (1-0) και μοιραία υποβιβάστηκε στο τοπικό, μετά από μια χρονιά που σίγουρα άξιζε κάτι περισσότερο, έχοντας αποδείξει ότι η παρουσία του μόνο διακοσμητική δεν ήταν, όπως πολλοί έλεγαν το καλοκαίρι.

Παρότι το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα στο Κρανίδι ήταν ευνοϊκό, με την Ερμιονίδα να κερδίζει τον Παναργειακό (2-0), ο Διαγόρας δεν κατόρθωσε να πάρει το τρίποντο στο δικό του ματς. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 15ο λεπτό, όταν ο Τζέκα βρήκε την μπάλα με το χέρι στη συμβολή της περιοχής. Την εσχάτη των ποινών μετέτρεψε σε γκολ ο Βεζιρτζόγλου και το 1-0 έμεινε ως το τέλος πάρα τις πολλές ευκαιρίες του Διαγόρα.

Οι παίκτες του Φώτη Θανέλλα είχαν την υπεροχή, δημιούργησαν τις φάσεις, αλλά το γκολ δεν ήρθε. Ο Ερμής Κιβερίου κράτησε το υπέρ του σκορ, παρότι αδιάφορος, παίρνοντας  τελικά μαζί του τον Διαγόρα στον υποβιβασμό.

Παρά το γεγονός ότι ο στόχος δεν επετεύχθη, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Διαγόρα για τη συνολική του πορεία φέτος, διαψεύδοντας όλα τα αρχικά προγνωστικά. 

Συνθέσεις:

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ (Γ. Διαμαντής): Παλιγγίνης, Τζελάνι, Ζίου, Χατζόπουλος, Παππάς- Παπαϊωάννου, Μουσταφά, Μαρίνης- Κουτσοδήμος (75’ Γιάννος), Βεζυρτζόγλου (85’ Μπιτζής), Καραγκούνης

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (Φ. Θανέλλας): Μαλλής, Στάτης, Χριστόφ (55΄Χατζέλλης), Ρέτζος, Μέρο, Αχείμαστος, Λαζαρίδης, Μαλακός, Τζέκα, Τσομπανέλλης, Τζόρτναν

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey