"Ψαλίδι" έως και 40% στις αποδοχές

15/07/2015 - 12:49 Τελευταία τροποποίηση στις 15/07/2015 - 13:00

Νέα εποχή ξεκινά από τη φετινή αγωνιστική περίοδο σε ότι αφορά την αποζημίωση των διαιτητών ανά παιχνίδι, σύμφωνα με δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας "Live Sport".

Όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί από την ΕΠΟ η απόφαση για "ψαλίδι" στις απολαβές των διαιτητών, η οποία έχει ήδη ληφθεί. Συγκεκριμένα, στη Super League οι μειώσεις θα φθάσουν ως και το 40%, κάτι που σημαίνει πως από τα 1.520€ που εισέπρατταν μέχρι τώρα, θα περιοριστούν στα 900€. Παρόμοια θα είναι και η μείωση στους βοηθούς, οι οποίοι από 500 ευρώ ανά αγώνα, θα αμείβονται πλέον με 300 ευρώ. Τέλος, οι παρατηρητές θα εισπράττουν 250 ευρώ για κάθε ματς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάλογες θα είναι οι μειώσεις και στις υπόλοιπες κατηγορίες, αφού οι εποχές που διανύουμε δε δικαιολογούν σε καμία περίπτωση τόση υψηλές απολαβές για δουλειά λίγων ωρών.

Μένει να διαφανεί, τι μειώσεις θα γίνουν και στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Λέσβου, με τις περισσότερες ομάδες να αντιδρούν στο εξοδολόγιο διαιτησίας που ισχύει έως σήμερα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey