Έκοψε την πίτα του ο Σύνδεσμος της Λέσβου

12/02/2014 - 02:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 12:21


Σε μια όμορφη εκδήλωση στο ξενοδοχείο "Λασία" έκοψε την πίτα του ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Λέσβου, παρουσία των τοπικών αρχών και αρκετών προσωπικοτήτων του αθλήματος, καθώς επίσης παράγοντες και φίλους του ποδοσφαίρου.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Στρατής Πηγάσης, στο σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε πως η Λέσβος διαθέτει πολλούς αξιόλογους διαιτητές, οι οποίοι βρίσκονται στους πίνακες των εθνικών κατηγοριών, ευχόμενος ο χώρος της διαιτησίας στο νησί μας να σημειώσει ακόμα μεγαλύτερη πρόοδο και να εκπροσωπηθεί με περισσότερες συμμετοχές στις μεγάλες κατηγοίρες.

Από τη μεριά του ο εκπαιδευτής διαιτησίας Γιώργος Κουκούλας ευχαρίστησε όσους παραβρέθηκαν στην αίθουσα, τιμώντας με την παρουσία τους την εκδήλωση του Συνδέσμου, αισοδοξώντας για την εξέλιξη των μελών του Συνδέσμου διαιτητών στο ελληνικό ποδόσφαιρο, χωρίς να παραλείψει να αναφρθεί στην ανάγκη για συνεχή επιμόρφωση τους.

O Πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρος Ψαρρόπουλος επεσήμανε πως οι διαιτησίες στα τοπικά πρωταθλήματά θεωρούνται από τις καλύτερες σε όλη τη χώρα, υπερτονίζοντας πως οι Λέσβιοι διαιτητές έχουν υψηλό αίσθημα ευθύνης, συμβάλλοντας με κάθε δυνατό τρόπο στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Kopi_Pitas_Diaithtes_2014_1

Ακολούθησαν βραβεύσεις από τη μεριά του Συνδέσμου προς ανθρώπους που έχουν συνεισφέρει στο λεσβιακό ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα, απονεμήθηκαν πλακέτες προς τους κ.κ. Σελάχα και Καλλία, που αμφότεροι αποτέλεσαν τους πρωτεργάτες της συνένωσης του Αρισβαίου Καλλονής και του Απόλλωνα Δαφίων (ο πρώτος από το 1991 και ο δεύτερος ξανά το 1994), δημιουργώντας έτσι την Αθλητική Ένωση Λεκανοπεδίου Καλλονής. Επίσης βραβεύτηκαν ο Νίκος Λυκαρδόπουλος και ο Παναγιώτης Τρύφων, ενώ στο πλαίσιο της εκδήλωσης απονεμήθηκαν και τα διπλώματα των οκτώ νέων διαιτητών που αποφοίτησαν από τη Σχολή του 2013.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey