Ασημένια η τετράκωπος του ΝΟΜ!

19/07/2015 - 18:56 Τελευταία τροποποίηση στις 21/07/2015 - 13:19

Με το ασημένιο μετάλλιο επιστρέφουν στη Λέσβο τέσσερις αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης, που διακρίθηκαν στην τετράκωπο παίδων στη διάρκεια του 81ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος, που πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο στην Καστοριά.

Οι Αντώνης Ανδρόνικος, Νίκος Σαμαράς, Γιάννης Γιακμής, Γιάννης Ξυνέλλης και Θέμης Βουτσής (ΝΟΜ) ανέβηκαν στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στην τετράκωπο με πηδαλιούχο των παίδων, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση. Είναι χαρακτηριστικό πως οι Μυτιληνιοί πρωταθλητές έχασαν το χρυσό για δύο κουπιές, ωστόσο και το ασημένιο μετάλλιο αποτελεί πολύ σημαντική διάκριση, που διατηρεί τον Ναυτικό Όμιλο Μυτιλήνης μεταξύ των κορυφαίων του Αιγαίου.

Πολύ καλή παρουσία είχε και η Θεανώ Μάτα (ΝΟΜ), που τερμάτισε στην 4η θέση του σκιφ (1Χ) κορασίδων, παλεύοντας σε όλη τη διαδρομή για μια θέση στο βάθρο, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει στο τέλος. Στο μικρό τελικό του σκιφ (1Χ), ο Θεόδωρος Καλλίτσας τερμάτισε στην 5η θέση και ήταν συνολικά 11ος στην κατηγορία των παίδων, ενώ οι Γιώργος Κοντός και Ανδρέας - Ταξιάρχης Παγώνης (ΝΟΜ) κατετάγησαν στην 6η θέση του μικρού τελικού στο διπλό σκιφ (2Χ) παίδων, κατακτώντας συνολικά τη 12η θέση.

Σημαντικές διακρίσεις είχαν όμως και οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Λήμνου, με τον Χαράλαμπο Ντινενή να κατακτά το ασημένιο μετάλλιο στο σκιφ (1Χ) παίδων. Οι Σάββας Πλαγίσος και Βασίλης Κωνσταντάρας κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό (2Χ) σκιφ παίδων, ενώ οι Στάθης Χρυσοχού και Λευτέρης Λαντούρης πήραν το "βάπτισμα" των μεγάλων διοργανώσεων καταλαμβάνοντας τη 15η θέση στο ίδιο αγώνισμα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey