Στο Πιεντιλούκο ο Λημνιός Μαγδανής

01/04/2016 - 20:02

Στη ρεγκάτα του Πιεντιλούκο, από την οποία παραδοσιακά ξεκινά ουσιαστικά η αγωνιστική σεζόν, θα συμμετάσχει για άλλη μια χρονιά η εθνική ομάδα της κωπηλασίας, από σήμερα και έως την Κυριακή.

Η ελληνική αποστολή προετοιμάζεται για τη ρεγκάτα της Λουκέρνης (22-25/5), εκεί όπου θα δοθούν τα τελευταία προνομιούχα εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο στη Βραζιλία, αναφορικά με την ευρωπαϊκή ζώνη. Στην Ιταλία ταξίδεψε μεταξύ άλλων και ο Λημνιός πρωταθλητής Παναγιώτης Μαγδανής.

Συνολικά μετέχουν 20 Έλληνες κωπηλάτες και συγκεκριμένα οι: Διονύσης Αγγελόπουλος, Γιάννης Χρήστου, Σπύρος Γιάνναρος, Νίκος Κακούρης, Γιάννης Καλανδαρίδης, Θωμάς Καραμήτρος, Λευτέρης Κόνσολας, Γιώργος Κόνσολας, Παναγιώτης Μαγδανής, Κώστας Μάντζιος, Στέφανος Ντούσκος, Νίνος Νικολαΐδης, Γιάννης Πέτρου, Κατερίνα Νικολαΐδου, Γεωργία Δημάκου, Μαρία Κυρίδου, Χριστίνα Μπούρμπου, Λίζα Μπούρμπου, Μαρία Πέργουλη και Αναστασία Βόντζου

Την αποστολή συνοδεύει ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΚΟΦΝΣ, Τζιάνι Ποστιλιόνε, ο οποίος και θα αποφασίσει στην Ιταλία τη σύνθεση των πληρωμάτων. Μαζί του και οι ομοσπονδιακοί προπονητές Τόλης Παλαιοπάνος, Χρόνης Βλασταρίδης, Κώστας Κοντομανώλης, Κώστας Δούφλιας, καθώς και ο γιατρός της ομοσπονδίας Γιάννης Χρηστογιάννης.

Να σημειωθεί ότι στη ρεγκάτα του Πιεντιλούκο έχουν δηλωθεί 218 πληρώματα από 23 διαφορετικές χώρες και ο συναγωνισμός θα είναι για ακόμα μία φορά έντονος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey