Δύο χάλκινα ο Μαγδανής στο Πιεντιλούκο

04/04/2016 - 16:34

Εξαιρετική ήταν η παρουσία της ελληνικής αποστολής στη διεθνή ρεγκάτα «Πάολο Νταλ Όλια», που πραγματοποιήθηκε στη λίμνη του Πιεντιλούκο στην Ιταλία, το προηγούμενο τριήμερο.

Οι Έλληνες κωπηλάτες κατέκτησαν πάρα πολλά μετάλλια, αποδεικνύοντας γιατί το συγκεκριμένο άθλημα τείνει να καθιερωθεί ως ένα από τα πιο επιτυχημένα όλων των εποχών στα μεγάλα αθλητικά ραντεβού του πλανήτη.

Μεταξύ των πρωταθλητών μας που επιστρέφουν με μετάλλιο από την Ιταλία είναι και ο Λημνιός κωπηλάτης Παναγιώτης Μαγδανής, ο οποίος ανέβηκε δύο φορές στο βάθρο. Αρχικά, μαζί με τους συναθλητές του Γ. Κόνσολα, Γιάνναρο και Καραμήτρο κέρδισαν το χάλκινο μετάλλιο στην τετράκωπο άνευ ελαφρών βαρών ανδρών (6:08.80) και έπειτα με τον Λευτέρη Κόνσολα κατέκτησαν επίσης το χάλκινο στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών ανδρών (6:36.64).

Να σημειωθεί, ότι για τα ελληνικά κουπιά ακολουθεί η ρεγκάτα της Λουκέρνης (22-25/5), εκεί όπου θα δοθούν και τα τελευταία προνομιούχα εισιτήρια προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο στη Βραζιλία, το καλοκαίρι, αναφορικά με την ευρωπαϊκή ζώνη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey