Παρέμβαση και... αναμονή για ΝΟΜ!

08/04/2016 - 12:19

Ένα μικρό βήμα για την απεμπλοκή του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης από το χρηματικό πρόστιμο 27.500€, που του επέβαλλε η Περιφερειακή Διεύθυνση Δημόσιας Περιουσίας Αιγαίου, ζητώντας αποζημίωση προς όφελος του ελληνικού δημοσίου για την αυθαίρετη χρήση χώρου 257τμ στην περιοχή της Σουράδας, όπου στεγάζονται οι εγκαταστάσεις του από το 1932 όταν και ιδρύθηκε ως σήμερα!

Την περασμένη Τρίτη (29/3) έγινε παρέμβαση στη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας και συγκεκριμένα στο Γενικό Γραμματέα κ. Μαντζάκο, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Γιαννέλλη και του βουλευτή Λέσβου κ. Γιώργου Πάλλη, με σκοπό τη γραφειοκρατική απεμπλοκή και τη διαγραφή του προστίμου για τη χρήση κτισμάτων, τα οποία είχαν γίνει πριν σαράντα χρόνια. Παράλληλα, με την παρέμβαση αυτή ο ΝΟΜ και οι πολιτευτές του νησιού ζητούν να γίνει η παραχώρηση των τμημάτων αυτών, ώστε να μην είναι παράνομη η χρήση τους από τους ναυταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης.

Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση του ΝΟΜ γνωστοποίησε τις εξελίξεις και αναμένει πλέον τα αποτελέσματα των ενεργειών αυτών, αλλά και τη συνεισφορά των πολιτικών προσώπων, τους οποίους και ευχαριστεί ιδιαίτερα εκ των προτέρων για την άμεση στήριξη τους στο δίκαιο αίτημα του Ομίλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey