Γύρισε πιο έμπειρος ο ΝΟΜ από Σχοινιά

10/05/2016 - 11:00

Για ακόμα μία χρονιά, οι μάχες στο κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά ήταν πολλές και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των εκατοντάδων θεατών που βρέθηκαν στην ολυμπιακή εγκατάσταση από την Παρασκευή (6/5) ως και την Κυριακή (8/5) για να παρακολουθήσουν το 82ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας. Πολυνίκης αναδείχθηκε ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης, για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, με 20 μετάλλια, έναντι 19 του ΝΟ Ιωαννίνων και 13 του ΟΕΑ&ΝΑ Βόλου.

Από πλευράς Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης η τετράκωπος μετά πηδαλιούχου τερμάτισε στην 4η θέση με τους Αντώνη Ανδρόνικο, Νίκο Σαμαρά, Γιώργο Κοντό, Ανδρέα Παγώνη και Γιάννη Ξυνέλλη, στο διπλό σκιφ η Αρετή Δημητράκα και η Θεανώ Μάτα κατέλαβαν την 6η θέση στις γυναίκες (-23) και την 9η στις νεάνιδες, ενώ στο σκιφ ελαφρών βαρών ο Αντώνης Ανδρόνικος ήταν στην 5η θέση.

Θετική παρουσία είχαν επίσης στο σκιφ γυναικών η Δήμητρα Ζαραδούκα (8η θέση), η οποία ήταν 11η στις νεάνιδες, ο Νίκος Μαζιώτης στο σκιφ ανδρών κάτω των 23 ετών ήταν 9ος και στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών ανδρών οι Γ. Κοντός και Α. Παγώνης ήταν 8οι.

Σε ανακοίνωσή του, το διοικητικό συμβούλιο του ΝΟΜ συγχαίρει όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, με την ευχή να έχουν ακόμα καλύτερες επιτυχίες στο μέλλον, στον κωπηλατικό στίβο, αλλά και στο στίβο της ζωής τους και παράλληλα στις προπονήτριες Δέσποινα Μαρίνου και Άννα Ζαχαρίου να συνεχίσουν με υπομονή το δύσκολο έργο τους.

Μετάλλιο ο Παράκοιλας

Ο Μυτιληνιός Παναγιώτης Παράκοιλας κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο  τετραπλό σκιφ ανδρών με την ομάδα του Ολυμπιακού και συναθλητές Β. Αγγελόπουλο, Γ. Αριστιάδη και Γ. Μπεγνή. Στην 1η θέση βρέθηκε ο ΝΟ Καστοριάς μετά από εντυπωσιακό φίνις στα τελευταία μέτρα και στην 3η η Καλαμαριά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey