Επίσκεψη… ανάπτυξης στο ΝΟΜ!

07/06/2016 - 11:40 Τελευταία τροποποίηση στις 07/06/2016 - 11:51

Τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης επισκέφθηκε πριν λίγες ημέρες η υπεύθυνη προπονήτρια της κατηγορίας ανάπτυξης της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, Ελευθερία Αξιώτη, με σκοπό να συναντήσει νέους και νέες, που ασχολούνται με το άθλημα της κωπηλασίας και έχουν γεννηθεί μεταξύ 2002 ως 2007.

Η κ. Αξιώτη πραγματοποίησε μαζί με τις προπονήτριες του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης, Δ. Μαρίνου και Α. Ζαχαρίου, προπονήσεις τόσο στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης, όσο και στις αντίστοιχες στα Θέρμα του κόλπου Γέρας. Οι συμβουλές της σε τεχνικά θέματα, αλλά και οι παροτρύνσεις της προς τους αθλητές υπήρξαν πολύτιμες.

Ο ΝΟΜ σε ανακοίνωσή του ευχαρίστησε την Ομοσπονδία και τον κ. Βασίλη Πολύμερο, υπεύθυνο κατηγορίας ανάπτυξης, που έδωσαν αυτή τη δυνατότητα στο σύλλογο της ακριτικής Λέσβου, επισημαίνοντας πως από την πλευρά του θα γίνουν όλες οι απαραίτητες προσπάθειες για το καλύτερο δυνατό, υπηρετώντας πιστά το άθλημα της κωπηλασίας, που τα τελευταία χρόνια έχει χαρίσει στην Ελλάδα σπουδαίες διακρίσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey