Πάει στο Ρίο ο Μαγδανής!

27/07/2016 - 21:14 Τελευταία τροποποίηση στις 27/07/2016 - 21:28

Απρόσμενη, αλλά ευχάριστη συνάμα εξέλιξη, σημειώθηκε πριν λίγες ώρες αναφορικά με την αποστολή της Ελλάδας στην κωπηλασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέϊρο στη Βραζιλία.

Η τιμωρία 19 κωπηλατών της Ρωσίας, έδωσε την ευκαιρία στην ελληνική τετράκωπο ελαφρών βαρών να πάρει την πρόκριση για την Ολυμπιάδα, ωστόσο χρειάστηκε να γίνει μια αλλαγή στη σύνθεση της τελευταίας στιγμής για να επιλεγεί ο Λημνιός Μαγδανής.

Συγκεκριμένα, έπειτα από απόφαση του τεχνικού συμβούλου της εθνικής Τζιάνι Ποστιλιόνε, που βρίσκεται ήδη στη Βραζιλία με τα υπόλοιπα πληρώματα, πραγματοποιήθηκε ειδικό τεστ στο εργόμετρο το πρωί για να διαφανεί η αγωνιστική κατάσταση των αθλητών μας και να διασαφηνιστεί ποιοι τέσσερις θα στελεχώσουν την ομάδα της ελαφριάς τετρακώπου. Τα αποτελέσματα έβγαλαν στην 1η θέση τον Στέφανο Ντούσκο, 2ο τον Σπύρο Γιάνναρο, 3ο τον Γιάννη Πέτρου, 4ο τον Λευτέρη Κόνσολα, 5ο τον Παναγιώτη Μαγδανή, 6ο τον Γιώργο Κόνσολα και 7ο το Θωμά Καραμήτρο.

Ο Ποστιλιόνε θεώρησε πως ο Μαγδανής ταίριαζε περισσότερο με τους υπόλοιπους τρεις της τετρακώπου και έτσι αντικατέστησε τον Καραμήρο με τον πρωταθλητή του ΝΟ Λήμνου, δίνοντας του έτσι την ευκαιρία να συμμετάσχει σε μια δεύτερη Ολυμπιάδα μετά από εκείνη του Λονδίνου, πριν τέσσερα χρόνια. Μια πρόκριση, που την κυνήγησε σε όλη τη διάρκεια της φετινής χρονιάς μέσα από το διπλό σκιφ ελαφρών βαρών, αλλά τελικά ήρθε έστω και μέσα από το εργόμετρο στην τετράκωπο.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey