Για μια θέση στον τελικό η τετράκωπος!

09/08/2016 - 11:02

Μεγάλη ημέρα η σημερινή για την τετράκωπο άνευ των ελαφρών βαρών, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016, αφού θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στον τελικό του αγωνίσματος.

Ο Λημνιός Παναγιώτης Μαγδανής και οι συναθλητές του Στέφανος Ντούσκος, Γιάννης Πέτρου, Σπύρος Γιάνναρος θα προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν ένα από τα τρία προνομιούχα εισιτήρια της πρώτης ημιτελικής σειράς. Ο αγώνας του θα ξεκινήσει στις 16:50 ώρα Ελλάδας, με το ελληνικό πλήρωμα να έχει αντιπάλους Τσέχους, Αμερικανούς, Δανούς, Κινέζους και Ελβετούς, κατέχοντας την τρίτη καλύτερη επίδοση ανάμεσά τους. Στη δεύτερη ημιτελική σειρά αγωνίζονται η Μεγάλη Βρετανία, η Ιταλία, η Γερμανία, η Ολλανδία, η Νέα Ζηλανδία και η Γαλλία.

Ασφαλώς, το έργο των Ελλήνων δεν είναι εύκολο, ωστόσο έχουν αποδείξει πως θα παλέψουν με όλες τις δυνάμεις τους για το καλύτερο δυνατό. Ας μην ξεχνάμε πως η πρόκριση στην τετράκωπο άνευ των ελαφρών βαρών ήρθε ξαφνικά, λίγες μόνο ημέρες πριν τους Αγώνες, όταν αποκλείστηκε η Ρωσία από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή λόγω του σκανδάλου ντόπινγκ, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η κατάλληλη προετοιμασία για το ελληνικό πλήρωμα, που αγωνίζεται μάλιστα στη Βραζιλία με... δανεική βάρκα, αφού δεν είχε συμπεριληφθεί η δική τους στη μαζική αποστολή, σύμφωνα με τους κανονισμούς, που έγινε πριν από αρκετές εβδομάδες προς το Ρίο!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey