Και οι έκτοι είναι Ολυμπιονίκες!

11/08/2016 - 17:59

Την 6η θέση στο μεγάλο τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων στην τετράκωπο άνευ των ελαφρών βαρών κατέκτησε το ελληνικό πλήρωμα, στο Ρίο της Βραζιλίας. Μια πολύ σημαντική επιτυχία για τα ελληνικά κουπιά και φυσικά για τον Λημνιό Παναγιώτη Μαγδανή, στη δεύτερη παρουσία του σε Ολυμπιάδα και μάλισταμετά την 8η θέση στο Λονδίνο το 2012.

Μαγδανής, Γιάνναρος, Ντούσκος και Πέτρου έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους πριν από λίγα λεπτά στη λίμνη Λαγκόα του Ρίο. Και η συμμετοχή τους ωστόσο στον τελικό ήταν από μόνη της εξαιρετική διάκριση, αφού δεν πρέπει να παραγνωριστεί το γεγονός πως οι Έλληνες πρωταθλητές κλήθηκαν τελευταία στιγμή να πάρουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά τον αποκλεισμό των Ρώσων.

Το ελληνικό πλήρωμα συστάθηκε λίγες μόνο ώρες πριν την τελετή έναρξης του Ρίο 2016 και αγωνίστηκε στα βραζιλιάνικα νερά με... δανεική βάρκα. Δυστυχώς οι καιρικές συνθήκες με το ελαφρύ αεράκι δυσκόλεψαν αρκετά το ελληνικό πλήρωμα, τερματίζοντας αρκετά πίσω από τις υπόλοιπες. Το χρυσό μετάλλιο στην τετράκωπο άνευ ελαφρών βαρών κέρδισε η Ελβετία, το ασημένιο η Δανία και το χάλκινο η Γαλλία. 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey