Στη Λιθουανία ο Λημνιός Ντινενής

02/05/2018 - 15:23

Αναχώρησε για τη Λιθουανία η Εθνική ομάδα της κωπηλασίας που θα αγωνιστεί στη διεθνή Ρεγκάτα του Τρακάϊ, στη Λιθουανία, από την Παρασκευή 4/5 έως και την Κυριακή 6/5.

Μεταξύ των αθλητών που επιλέχθηκαν είναι και ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Λήμνου Χαράλαμπος Ντινενής, ο οποίος βαδίζει στα χνάρια του συντοπίτη του Παναγιώτη Μαγδανή.

«Πάμε να δούμε τα πρώτα αποτελέσματα της δουλειάς που κάναμε όλο το χειμώνα και να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα που θα μας βοηθήσουν να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα» τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Κοντομανώλης, που αναχώρησε μαζί με τους αθλητές. Στο αεροπλάνο για το Βίλνιους, που αποτελεί ενδιάμεσο σταθμό πριν φτάσουν οδικώς στο Τρακάι για τους αγώνες, μπήκαν εννέα κωπηλάτες κι ο ομοσπονδιακός προπονητής, αφού η Κατερίνα Νικολαϊδου και ο Τζιάνι Ποστιλιόνε βρίσκονται ήδη στη Λιθουανία.

Συγκεκριμένα την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας απαρτίζουν ο Λημνιός Χαράλαμπος Ντινενής, και οι Στέφανος Ντούσκος, Νίνος Νικολαϊδης, Σπύρος Καλέτζης, Χρήστος Στεργιάκας, Αριστείδης Γραμμενιάτης, Αννέτα Κυρίδου, Χριστίνα Μπούρμπου και ο Σπύρος Γιάνναρος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey