Συμμετοχή του ΝΟΜ στο 85ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

02/05/2019 - 11:34

Μεγάλη αναμένεται και φέτος η συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από όλη την Ελλάδα στην Α' Φάση του 85ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος κωπηλασίας, ανδρών-γυναικών, νέων ανδρών-γυναικών, εφήβων-νεανίδων και ανδρών-γυναικών ελαφρών βαρών, που ξεκίνησε σήμερα Πέμπτη (2/5) και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (5/5), στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Συγκεκριμένα πάνω από 400 αθλητές από 27 σωματεία της χώρας θα αγωνιστούν στη διοργάνωση, μεταξύ των οποίων και ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνη, που ταξίδεψε στην Αττική με δύο πληρώματα.

Πρόκειται για τους Αρτέμη Σαμαρά, Χρήστο Λάσκαρη, Παναγιώτη Τεντολούρη, Γιάννη Ξυνέλλη και Λύσανδρο Μανόλη, οι οποίοι θα αγωνιστούν στην τετράκωπο μετά πηδαλιούχου (4+) της κατηγορίας εφήβων. Επίσης, η Ελένη - Μαρίνα Λεβεντέλλη θα αγωνιστεί στο σκιφ (1Χ) της κατηγορίας νεανίδων. Να σημειωθεί ότι και τα δύο πληρώματα έχουν να αντιμετωπίσουν μεγαλύτερους σε ηλικία αντιπάλους, αφού η δική τους κατηγορία είναι αυτή των παίδων-κορασίδων. Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές Αρίστος Βογιατζής και Άννα Ζαχαρίου, καθώς και ο παλιός αθλητής του ΝΟΜ Κώστας Κωνσταντάρας.

Οι αγώνες ξεκίνησαν το πρωί με τους προκριματικούς όλων των κατηγοριών, θα συνεχιστούν την Παρασκευή με τους επαναληπτικούς και τους ημιτελικούς και το Σάββατο με τους τελικούς των κατηγοριών εφήβων-νεανίδων και νέων ανδρών-γυναικών. Η αυλαία θα πέσει την Κυριακή με τους τελικούς των κατηγοριών ανδρών-γυναικών και ελαφρών βαρών ανδρών-γυναικών. Σε ανακοίνωσή του το διοικητικό συμβούλιο του ΝΟΜ εύχεται στους αθλητές καλή επιτυχία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey