Στην 5η θέση η Λεβεντέλλη, κέρδισε εμπειρίες η τετράκωπος του ΝΟΜ

07/05/2019 - 10:33 Τελευταία τροποποίηση στις 10/05/2019 - 11:32

Στην 5η θέση η Λεβεντέλλη, κέρδισε εμπειρίες η τετράκωπος του ΝΟΜΕπέστρεψε η αποστολή του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης, που συμμετείχε στο 85ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, που διεξάχθηκε στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.

Ο Ν.Ο.Μ. έλαβε μέρος με δύο πληρώματα. Οι Σαμαράς Αρτέμης, Λάσκαρης Χρήστος, Τεντολούρης Παναγιώτης, Ξυνέλλης Γιάννης και Μανώλης Λύσανδρος αγωνίστηκαν στην Τετράκωπο μετά πηδαλιούχου (4+) κατηγορίας εφήβων και για μια θέση δεν κατάφεραν να προκριθούν στο μεγάλο τελικό.

Η Λεβεντέλλη Ελένη-Μαρίνα αγωνίστηκε στο Σκιφ 1Χ κατηγορίας νεανίδων και κατάφερε να τερματίσει στην 5η θέση του τελικού, έχοντας αντιπάλους πολύ υψηλού επιπέδου, με συμμετοχές σε παγκόσμια πρωταθλήματα.

Τα πληρώματα του ΝΟΜ αντιμετώπισαν μεγαλύτερους σε ηλικία αντιπάλους, αφού η δική τους κατηγορία είναι αυτή των παίδων-κορασίδων. Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο στα Γιάννενα.

Σε ανακοίνωση του το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί τους προπονητές Αρίστο Βογιατζή και Άννα Ζαχαρίου, αλλά και τον Κώστα Κωνσταντάρα, παλιό αθλητή του ΝΟΜ, που συνόδευσαν την αποστολή. Επίσης ευχαριστεί τους αθλητές, καθώς και τους γονείς τους, για τη στήριξη κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey