Πάει Ντούισμπουργκ με την Εθνική η Λεβεντέλλη!

20/07/2020 - 13:35

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23, που θα διεξαχθεί στο Ντούισμπουργκ της Γερμανίας, θα αγωνιστεί η Ελένη Λεβεντέλλη του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης. Η νεαρή κωπηλάτρια από τη Λέσβο, που αναδείχθηκε δύο φορές χρυσή Βαλκανιονίκης το 2019 τόσο στο σκιφ όσο και στο τετραπλό σκιφ κορασίδων, θα εκπροσωπήσει ξανά την Ελλάδα και μάλιστα σε μια ακόμα πιο σπουδαία διοργάνωση.

Οι τελικές επιλογές έγιναν το Σαββατοκύριακο (18-19/7), στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, στη διάρκεια των δοκιμασιών για τη στελέχωση της Εθνικής ομάδας που θα ταξιδέψει στη Γερμανία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας κάτω των 23 ετών. Μια διοργάνωση, που θα λάβει χώρα στο Ντούισμπουργκ, το διήμερο 5-6 Σεπτεμβρίου.

Η Ελένη - Μαρίνα Λεβεντέλλη τα πήγε εξαιρετικά και κατόρθωσε να πείσει τους ομοσπονδιακούς προπονητές πως αξίζει την ευκαιρία να αγωνιστεί με το εθνόσημο. Η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης, παρότι μόλις 16 ετών, θα αποτελέσει ένα από τα τέσσερα μέλη του πληρώματος στο τετραπλό (4Χ) σκιφ ελαφρών βαρών για αθλήτριες κάτω των 23 ετών. Αναμφίβολα, μια τεράστια εμπειρία για την Μυτιληνιά κωπηλάτρια, εγγονή του Μαρίνου Ζαχαρίου, που έχει μόνο να κερδίσει από τη συμμετοχή της σε μια τόσο ανταγωνιστική διοργάνωση.

Σε ανακοίνωσή του, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΟΜ συγχαίρει ολόθερμα την αθλήτρια, ευχόμενο καλή επιτυχία και επίσης συγχαίρει και τους προπονητές της, Άννα Ζαχαρίου και Αρίστο Βογιατζή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey