Κοπή πίτας και βραβεύσεις από το Ναυτικό Όμιλο Μυτιλήνης

08/02/2023 - 11:19 Τελευταία τροποποίηση στις 08/02/2023 - 11:31

Ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης πραγματοποίησε το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου την καθιερωμένη ετήσια κοπή πίτας, καθώς και τον απολογισμό για το έτος 2022. Στην εκδήλωση συμμετείχαν βουλευτές του νομού μας, στελέχη της Αυτοδιοίκησης Α' και Β' βαθμού και φυσικά οι αθλητές, οι γονείς τους και οι υποστηρικτές του Ομίλου.

Ξεχωριστή τιμή αποτέλεσε η παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, Ιωάννη Βράμπα, ο οποίος ταξίδεψε στη Λέσβο  για να τιμήσει την εξαιρετική χρονιά επιδόσεων του ομίλου και των αθλητών του.

Σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη ατμόσφαιρα τιμήθηκε η μνήμη του Σπύρου Γαληνού με ένα σύντομο οπτικοακουστικό αφιέρωμα και τιμητική πλακέτα για την συνολική προσφορά του στον Όμιλο. Την πλακέτα παρέδωσε ο πρόεδρος του ΝΟΜ, Τάσος Μπαλής, στον γιο του εκλιπόντος, Μίμη Γαληνό.

nom-pita2.jpg (770×513)

Τιμητικές πλακέτες δόθηκαν ακόμη σε στελέχη της Αυτοδιοίκησης της Μυτιλήνης για την προσφορά τους στον ΝΟΜ καθώς και στην εταιρεία ΕΛΑΪΤΗΣ catering για την μεγάλη προσφορά-χορηγία κωπηλατικού σκάφους.

nom-pita3.jpg (770×513)

Για την προσφορά της στο άθλημα της κωπηλασίας βραβεύτηκε η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία, δια του εκπροσώπου και προέδρου της Ιωάννη Βράμπα και για τη σπουδαία συγκομιδή μεταλλίων βραβεύτηκαν, ο Προπονητής του Ομίλου, Αρίστος Βογιατζής, η Μηλένα Κοντού για τις μεγάλες επιτυχίες της σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, οι Παναγιώτης Αξαρλής, Στρατής Καρέτας, Μάριος Φωτίου για τις επιτυχίες τους σε εθνικό επίπεδο και όλοι οι αθλητές που εκπροσώπησαν τον ΝΟΜ στα πανελλήνια πρωταθλήματα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey