«Χρυσά και αργυρά κορίτσια» από τη Μυτιλήνη στα Γιάννενα

16/07/2023 - 13:53 Τελευταία τροποποίηση στις 16/07/2023 - 14:18

Ένα χρυσό και ένα αργυρό μετάλλιο μετράει η Λέσβος σήμερα Κυριακή 16 Ιουλίου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων στα Γιάννενα.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης Τριανταφυλλιά Βερβέρη και τη Μαριάνθη Βυρή στο αγώνισμα του διπλού σκιφ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων κωπηλασίας που διεξάγεται στη λίμνη Παμβώτιδα στα Γιάννενα.

Επίσης, στο διπλό σκιφ κορασίδων τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι αθλήτριες του Αιόλου  Τζουτζομήτρου Αννα και Τεντολούρη Μυρσίνη, ενώ στο σκιφ η Αγγελική Ασημίνου τερμάτισε στην 7η θέση.

«Καμαρώνω πραγματικά αυτήν την αποστολή και αυτήν την ομάδα του ΝΟΜ για όλη τους την παρουσία στα Γιάννενα. Όλα τα παιδιά είναι εξαιρετικά, εντυπωσιάζουν με τις επιδόσεις τους, την μαχητικότητα τους και το ήθος τους! Η νέα εποχή του ΝΟΜ που ξεκίνησε με τις τεράστιες επιτυχίες της Μηλενας δείχνει να έχει συνέχεια. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον προπονητή μας τον Αρίστο Βογιατζη και όλη την προπονητική ομάδα!» αναφέρει ο Πρόεδρος του ΝΟΜ Τάσος Μπαλής ο οποίος ανακοίνωσε με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη Μυτιληνιά επιτυχία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey