«Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Διασυλλογικοί Αγώνες Κωπηλασίας «7α ΑΛΕΞΙΔΕΙΑ 2023»

26/09/2023 - 15:16 Τελευταία τροποποίηση στις 26/09/2023 - 15:43

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν, την Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, οι διασυλλογικοί αγώνες κωπηλασίας «7α Αλεξίδεια 2023», στη Σκάλα Παμφίλων που διοργάνωσε ο Ν.Α.Π.Σ.Π. «ΑΙΟΛΟΣ», υπό την αιγίδα της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας (ΕΚΟΦΝΣ), θέλοντας να τιμήσει την μνήμη του πρωταθλητή του, ΣΤΡΑΤΗ ΑΛΕΞΙΔΗ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, o Γενικός Γραμματέας της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας (ΕΚΟΦΝΣ)-μέλος της ΕΟΕ-Πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπιακής Προετοιμασίας και Πρόεδρος του Ομίλου Ερετών, κ. Γιάννης Καρράς, ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Μουτζουρης, ο Γενικός Διευθυντής της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παύλος Βουγιούκας - Μιχαλακέλης, ο Ειδικός Σύμβουλος της Περιφέρειας Β. Αιγαίου κ. Χάρης Αδαλής, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού Αθλητισμού και Τουρισμού του Δήμου Μυτιλήνης κ. Παναγιώτης Πιττός, ο Αντιδήμαρχος Μυτιλήνης κ. Παναγιώτης Κατσαβέλλης, ο Αντιδήμαρχος Μυτιλήνης κ. Παναγιώτης Τσακύρης, ο Διοικητής της Τροχαίας Λέσβου κ. Γεώργιος Λιάκος, η υποπλοίαρχος του Λιμενικού Σώματος κ. Έφη Ψήμμα, ο Εφημέριος του Ι. Ν. Αγ. Βαρβάρας Παμφίλων, Πατήρ Ευστράτιος Μανταμαδιώτης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παμφίλων κ. Αντώνης Αντωνέλλος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παναγιούδας κ. Ευάγγελος Βιόλατζης, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Παναγιούδας κ. Αντώνης Ζεϊμπέκης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης κ. Πανάγος Κουφέλος και ο υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης κ. Παναγιώτης Χριστόφας.

IMG_20230922_133538.jpg (1170×539)

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Γενικό Γραμματέα της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας (ΕΚΟΦΝΣ), κ. Γιάννη Καρρά, την Αγωνόδικο Επιτροπή κ.κ. Μίρκα Σουβατζή (Πρόεδρο), Ευάγγελο Λάμπρο και Νάσο Χαμπηλό, τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη, το Γενικό Διευθυντή της Γ.Γ.Α.& Ν.Π. κ. Παύλο Βουγιούκα - Μιχαλακέλη, τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Μουτζουρη, τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού & Πολιτισμού κ. Δημ. Κουρσουμπά, τον Δήμαρχο Μυτιλήνης κ. Ευστράτιο Κύτελη, τον Αντιδήμαρχο Μυτιλήνης κ. Παναγιώτη Κατσαβέλλη, τον Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού Αθλητισμού και Τουρισμού του Δήμου Μυτιλήνης κ. Παναγιώτη Πιττό, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, τον Εφημέριο του Ι. Ν. Αγ. Βαρβάρας Παμφίλων, Πατήρ Ευστράτιο Μανταμαδιώτη, την Ομάδα Διάσωσης του Δήμου Μυτιλήνης κ.κ. Νίκο Παρίδα και Βασίλη Παπαδόπουλο, το Γιατρό των Αγώνων, κ. Παναγιώτη Ζαφειρίου, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Παναγιούδας κ. Ευάγγελο Βιόλατζη, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Παμφίλων κ. Αντώνη Αντωνέλλο, Τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Παναγιούδας κ. Αντώνη Ζεϊβέκη, για την έμπρακτη στήριξη τους, την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα μας και την προθυμία τους να βοηθήσουν την όλη διοργάνωση.

Τη διοργάνωση στήριξαν με τη χορηγία τους η HELLENIC SEAWAYS, η BLUE STAR FERRIES, η ποτοποιία ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ, το Ξενοδοχείο ΒΟΤΣΑΛΑ, οι οικογενειακές επιχειρήσεις: Ελαιοτριβείο Παπαδέλλης (Papadellis Olive Oil), σαπούνια ελαιολάδου Λεσβιακή Γη, The Olivewood House (Μυρσίνη Προδρόμου), η κάβα Εριφύλη Σγουρέλλη, η εταιρεία Βίκος, η Lesvos car, Moto Giannis, το Ίδρυμα Στρατής Αλεξίδης.

IMG_20230922_130950 (1).jpg (940×539)

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή του ομίλου μας, τον καθηγητή φυσικής αγωγής, κ. Πινάκη Θεόδωρο, σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και αποτέλεσαν παράδειγμα του ευ αγωνίζεσθαι, στους γονείς και σε όλους τους χορηγούς μας, αλλά και τους απλούς ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μας όλο αυτό το διάστημα της προετοιμασίας και συνέβαλαν με κάθε τρόπο στην επιτυχή διοργάνωση των αγώνων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey