Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες στη Λήμνο

15/10/2011 - 12:04 Τελευταία τροποποίηση στις 15/10/2011 - 12:18

Ξεκινούν σήμερα (καιρού επιτρέποντος) οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Κωπηλασίας στη Λήμνο, με τη συμμετοχή αρκετών αθλητών και αθλητριών από όλα τα σωματεία του Αιγαίου.

Τη Λέσβο εκπροσωπεί ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης, έχοντας στην αποστολή συνολικά 10 αθλητές, τους οποίους συνοδεύει η προπονήτρια του συλλόγου Δέσποινα Μαρίνου.

Η Όλγα Πρόκα θα συμμετάσχει στο σκιφ τόσο των κορασίδων όσο και των νεανίδων, με τις Αρετή Δημητράκα και Ραφαέλλα Σταυράκη να αγωνίζονται στο διπλό σκιφ κορασίδων. Επίσης, η Δήμητρα Ζαραδούκα και η Βικτώρια Σιταρά θα συμμετάσχουν στο διπλό σκιφ αρχαρίων κορασίδων, ενώ η Νικολέτα Βύρη στο σκιφ αρχαρίων κορασίδων.

Σε ότι αφορά τους παίδες, στο διπλό σκιφ αρχαρίων θα αγωνιστούν οι Συμεών Σιταράς και Παναγιώτης Νικολαΐδης, ενώ στο σκιφ παίδων θα πάρουν μέρος ο Παναγιώτης Ζαραδούκας, αλλά και ο Νίκος Μαζιώτης.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στη διάρκεια της τελετής έναρξης ο Σύλλογος Φίλων Κωπηλασίας του ΝΟΜ θα βραβεύσει με τιμητική πλακέτα τον Λημνιό Παναγιώτη Μαγδανή για την πρόσφατη επιτυχία του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, μέσω της οποίας εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός κάθε τετραετίας, τους Ολυμπιακούς Αγώνες, που το 2012 θα διεξαχθούν στο Λονδίνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey