Μαγδανής: "Ανάλογη εμφάνιση για τελικό"

31/07/2012 - 13:18 Τελευταία τροποποίηση στις 31/07/2012 - 19:36

Με εντυπωσιακό τρόπο προκρίθηκαν οι Παναγιώτης Μαγδανής και Λευτέρης Κόνσολας στα ημιτελικά του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών, στον αγώνα ρεπεσάζ.

Οι δυο κωπηλάτες, οι οποίοι είναι τα νεαρότερα μέλη της ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής του Λονδίνου στην κωπηλασία, σημείωσαν την καλύτερη επίδοση σε προκριματικά και ρεπεσάζ και δήλωσαν αποφασισμένοι να επαναλάβουν παρόμοια κούρσα και στα ημιτελικά, με στόχο την πρόκριση στον τελικό του Σαββάτου, 4 Αυγούστου.

Ο Λημνιός πρωταθλητής Παναγιώτης Μαγδανής αμέσως μετά το τέλος της κούρσας, δήλωσε: «Ήταν πολύ ωραία κούρσα. Δεν είχαμε πάει τόσο καλά στην πρώτη κούρσα στα προκριματικά και φροντίσαμε να το ανατρέψουμε αυτό και να πάμε καλά σε αυτή την κούρσα. Τώρα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την ίδια κούρσα και στα ημιτελικά, κι αν όλα πάνε όπως σήμερα θα έχουμε και τότε καλό αποτέλεσμα».

Ο Λευτέρης Κόνσολας από την πλευρά του σημείωσε: «Η κούρσα ήταν πολύ σκληρή. Κανένας αντίπαλος δεν ήταν εύκολος. Προσπαθούσαμε από την αρχή να ξεφύγουμε και τα καταφέραμε. Στον προκριματικό ο καιρός ήταν πολύ κόντρα. Σήμερα ο καιρός μας βοήθησε περισσότερο. Ήμασταν στην άκρη επίσης και μας ευνόησε. Το πρόγραμμα δεν έχει βγει ακόμη για τα ημιτελικά. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε. Φαβορί είναι πάντα η Νέα Ζηλανδία, η Γαλλία και η Αγγλία».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey