Διάκριση Παράκοιλα στο "C2 Indoor Rowing"

18/12/2012 - 12:41

Parakoilas_indoor_rowingΈχουμε συνηθίσει, όταν καταγράφουμε αθλητικά γεγονότα της κωπηλασίας, να μας παραπέμπουν σε λίμνες, κόλπους ή κωπηλατοδρόμια.

Αυτή τη φορά πάντως, οι επιτυχίες ήρθαν από κωπηλασία σε... Κλειστό Γυμναστήριο και συγκεκριμένα σε εκείνο του Αγίου Ιωάννη Ρέντη στην Αθήνα, εκεί όπου πραγματοποιήθηκε το "C2 Indoor Rowing", με διοργανώτρια την εταιρεία "All About Sport", την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Νίκαιας - Ρέντη και του Σωματείου Ελλήνων Ρεφλεξολόγων.

Οι αγώνες είχαν τα πάντα. Μεγάλη συμμετοχή από όλη την Ελλάδα, αθλητές από όλα τα σπορ, ενθουσιασμό, σκληρό ανταγωνισμό και 8 Πανελλήνια ρεκόρ. Ανάμεσα σε όλους εκείνους και ο Μυτιληνιός κωπηλάτης Παναγιώτης Παράκοιλας, που στο παρελθόν έχει σημειώσει διεθνείς διακρίσεις με το Ναυτικό Όμιλο Μυτιλήνης και σήμερα ανήκει στο Ναυτικό Αθλητικό Σύνδεσμο.

Ο Παράκοιλας (πρώτος από αριστερά στις βραβεύσεις) συμμετείχε στην κατηγορία ανδρών 19-29 ετών, κατακτώντας τη 2η θέση με 2:55.2, πίσω από το συναθλητή του στο ΝΑΣ Παναγιώτη Αγγελόπουλο που έκανε επίδοση 2:52.2, η οποία αποτελεί Πανελλήνιο ρεκόρ.

Θερμά συγχαρητήρια στο Μυτιληνιό κωπηλάτη, που παραμένει σε υψηλό επίπεδο, κάνοντας περήφανη την ιδιαίτερη πατρίδα του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey