Όλα έτοιμα για τους 12ους Αιγαιοπελαγίτικους

26/04/2013 - 14:00 Τελευταία τροποποίηση στις 26/04/2013 - 14:20

Aigaiopelagitikoi_Kopilasias_2013Για 12η φορά θα πραγματοποιηθούν οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Κωπηλασίας, αυτή τη φορά στη Λέσβο και συγκεκριμένα στο Κόλπο της Γέρας, που θα φιλοξενήσει ξανά τη διοργάνωση μετά τους επιτυχημένους αγώνες του 1999 και του 2002.

Τους αγώνες διοργανώνει η Γενική Γραμματεία Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, σε συνεργασία με το Δήμο Λέσβου, την Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ και τον Ναυτικό Όμιλο Μυτιλήνης.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 8:15 το πρωί του Σαββάτο (27/4) με τη συμμετοχή του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου, του Ναυτικού Ομίλου Λήμνου, του Αίολου Μυτιλήνης, του Άτλαντα Μυτιλήνης, του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης και δύο συλλόγων προσκεκλημένων τιμητικά από τους διοργανωτές, του Ναυτικού Ομίλου Κέρκυρας και του Ναυτικού Αθλητικού Συνδέσμου.

Στους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών, από τις αναπτυξιακές ηλικίες έως και βετεράνους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τους αγώνες θα παρακολουθήσουν ο Πρόεδρος της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Ελλάδας κ. Γιάννης Καρράς, ενώ αναμένεται να δώσει το παρόν και ο Λημνιός Ολυμπιονίκης του Λονδίνου Παναγιώτης Μαγδανής.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, μετά την ολοκλήρωση των αγώνων, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή ξενάγηση στο νησί σε όλες τις αποστολές των ομάδων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey